Googlede Ara

MEDCEZİR LANCA (AKSEL ÜSTÜN) KİMDİR - AKSEL ÜSTÜN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ RESİMLERİ


- Reklamlar -


MEDCEZİR DİZİSİ LANCA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Bir Amerikan dizisi olan The O.C adlı dizinin Türkiye uyarlaması olan Medcezir izleyici tarafından sevilerek fenomen bir dizi haline gelmiştir. Star TV ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin bir numaralı dizisi olan Medcezir her hafta Cuma akşamları yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Barış Falay, Şebnem Dönmez, Aslı Orcan gibi isimlerin paylaştığı Medcezir dizisi bu hafta da yine nefesleri kesecek bir bölüm ile devam edecektir. 

Medcezir dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Sevilen diziye bu hafta bir yeni karakter daha katılıyor. En son Gizem Güler'in katıldığı Medcezir dizisine bu hafta da Lanca karakteri katılacaktır. Dizideki Defne karakterinin Amerikalı eşi olan Lanca karakteri dizinin kadrosuna dahil oluyor.

Medcezir dizisinde Defne'nin Amerikalı eşi olan Lanca karakterini Aksel Üstün canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Aksel Üstün hakkında ki bilgilere ulaşabilirsiniz.

Medcezir dizisinde Lanca karakterinin katılması ile beraber izleyiciler tarafından merak edilen ve araştırılan isim olan Aksel Üstün dizi oyuncuları arasında bir anda dikkat çekmeye ve adından söz ettirmeye başlamıştır. Sizlere bu yazımızda Medcezir Lanca kimdir, Aksel Üstün kimdir ve medcezir dizisine yeni katılan Sedefin eşi Lanca hakkında merak edilen bilgileri derledik.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI>>>

Medcezir Dizisi Lance Karakteri Kimdir?

Aksel Üstün Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Medcezir dizisinde Lanca karakterini canlandıran Aksel Üstün 1985 yılında Fransa da doğmuştur. Yurt dışında bir çok filmde ve kısa filmlerde rol alan başarılı oyuncu Aksel Üstün yönetmenlik, senaristlik ve aktörlük yapmaktadır. Anneannesi Yahudi olan genç oyuncu Aksel Üstün'ün babası Türk annesi ise Fransız dır.

Yakışıklı ve genç oyuncu Aksel Üstün Çin, Şili, Birleşik Arap Emirlikleri ve Brezilya olmak üzere toplam 27 ülkeye gitmiştir. Tüm bunların yanı sıra müzikle de ilgilenen oyuncu 2009 yılında da ilk video klibini çekmiştir.

Aksel Üstün oynadığı bir film ile 67. Cannes Film Festivali nde en iyi oyuncu ödülünü almıştır. Başarılı oyuncu şimdi Star tv de yayınlanan Medcezir dizisinde Lanca karakteri ile ekranlarda olacaktır. Aksel Üstün ile ilgili detaylı bilgiler ilerleyen günlerde eklenecektir.

Aksel Üstün Yaşı : 29
Aksel Üstün Boyu :
Aksel Üstün Kilosu :
Aksel Üstün Twitter : https://twitter.com/ganksey

Aksel Üstün resimleri


aksel üstün kimdir, aksel üstün kaç yaşında,aksel üstün resimleri, aksel üstün biyografi, aksel üstün foto galeri, aksel üstün boyu kilosu kaç, aksel üstün medcezir, aksel üstün hayatı, aksel üstün nereli, medcezir lanca kim, medcezir lanca karakteri kim, medcezir lanca kaç yaşında, medcezir lanca gerçekte kim, medcezir lance resimleri, medcezir lanca foto galeri, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir lanca, lanca medcezir resimleri, bu yazı ww.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir lanca karakteri, medcezir lancenın gerçek adı, medcezir sedefin eşi lanca kim, medcezire yeni katılan oyuncu kim, medcezir lanca

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com