Googlede Ara

POYRAZ KARAYEL SEMA (EMEL ÇÖLGEÇEN) KİMDİR - EMEL ÇÖLGEÇEN KİMDİR KAÇ YAŞINDA BOYU KİLOSU RESİMLERİ


- Reklamlar -


POYRAZ KARAYEL SEMA...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
2015 yılında başlayan yada başlayacak olan dizilerden bir tanesi de, uzun zamandır beklenen Poyraz Karayel dizisidir. 7 Ocak'ta izleyici ile buluşacak olan Poyraz Karayel dizisi Kanal D ekranlarında olacaktır. 

Kanal D'nin şimdiden sevilen dizisi olan Poyraz Karayel 1. bölüm ile 7 Ocakta ekranlarda olacak. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisi başrollerinde Musa Uzunlar, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, İsmail Düvenci, Murat Daltaban, Celil Nalkaçan, Emel Çölgeçen, Gülçin Hatıhan, Müge Akyamaç, Ali İl gibi oyuncuların yer aldığı Poyraz Karayel dizisinde, Poyraz karakterini canlandıran İlker Kaleli, mafya babası olan Bahri Umman ile işbirliği yaparak çocuğunu kurtarmaya çalışacaktır.

Sitemizde tüm dizileri ve dizi oyuncularını tanıttığımız, oyuncular hakkındaki bilgileri ve merak edilenleri paylaştığımız sitemizde sevilen oyuncuların biyografilerini bulabilirsiniz. 

Sizlere bu yazımızda Poyraz Karayel dizisi oyuncuları arasında olan ve sevilen oyunculardan biri olan Emel Çölgeçen hakkında bilgiler paylaşacağız. Emel Çölgeçen, Poyraz Karayel dizisinde Sema karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında Emel Çölgeçen kimdir, Poyraz Karayel dizisi Sema kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu ve resimleri gibi hakkındaki tüm merak edilenleri bulabilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL DİZİ OYUNCULARI >>>

Poyraz Karayel Dizisi Sema Karakteri Kimdir?

Emel Çölgeçen Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Poyraz Karayel dizisinde Sema karakterini canlandıran Emel Çölgeçen, 9 Temmuz 1976 yılında İstanbul da doğmuştur. Çok küçük yaştan beri tiyatro ile iç içe olan başarılı oyuncu Emel Çölgeçen ilk tiyatroya ortaokul yıllarında başlamış ve sahneye çıkmıştır. 

İlk başlarda dansçı olmak isten güzel oyuncu daha sonraları ise oyunculuğa karar vermiştir. Lise bittikten sonra Marmara Üniversitesi İktisat bölümünü kazanmıştır. Üniversite ikinci sınıfta oyunculuk için okulu bırakan Emel Çölgeçen daha sonra ise oyunculuk üzerine okuyarak devam etmiştir.

Tiyatro, dizi, film, sunuculuk gibi her dalda başarılı olan Emel Çölgeçen reklam seslendirmeleri de yapmaktadır. Futbolu çok seven başarılı oyuncu ayrıca Galatasaray kongre üyesidir. 

Aliye dizisinde Meriç karakteri ile tanıdığımız ve sevdiğimiz oyuncu Emel Çölgeçen daha sonraları, Gülşen abi ve Geniş Aile dizilerinde rol almıştır. Güzel oyuncunun oynadığı reklam filmleri Selpak Cep ve conti reklamlarıdır. Başarılı oyuncu Emel Çölgeçen şimdilerde ise Poyraz Karayel dizisinde Sema karakterini canlandırarak izleyici karşısındadır.


Emel Çölgeçen Rol Aldığı Dizi ve Filmler 


- Poyraz Karayel
- Geniş Aile
- Gülşen Abi,
- Aliye


Sinema Filmleri 

- Şizofreni ve Paranoya (kısa metraj),
- Truths and Lies -İstanbul Newyork (kısa metraj),
- Tramvay (uzun metraj)


Sunuculuk
- Rock Cafe,
- Yıldızlar Altında

Emel Çölgeçen Resimleri




emel çölgeçen, emel çölgeçen kimdir, emel çölgeçen resimleri, emel çölgeçen hakkında bilgi, emel çölgeçen biyografi, emel çölgeçen wikipedi, emel çölgeçen foto galeri, emel çölgeçen boyu kaç kilosu kaç, poyraz karayel dizisi, poyraz karayel dizi oyuncuları kimler, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi 1. bölüm, poyraz karayel karakter isimleri, poyraz karayel dizisinde kim kimdir, poyraz karayel sema karakteri, poyraz karayel sema, poyraz karayel sema kimdir, poyraz karayel başroldeki kız kimdir, poyraz karayel sema karakteri gerçekte kim, poyraz karayel sema gerçek adı, poyraz karayel sema resimleri, poyraz karayel sema kaç yaşında, poyraz karayel sema boyu kilosu kaç,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com