Googlede Ara

ACİL SERVİS DİZİ OYUNCULARI KİMLER - SHOW TV ACİL SERVİS DİZİ KONUSU


- Reklamlar -


ACİL SERVİS DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Bilindiği gibi daha önceleri yayınlanan Doktorlar isimli dizi oldukça beğenilmiş ve uzun süre devam etmişti. Show Tv şimdi yeniden doktorlar dizisine benzer bir yeni diziyi daha ekranlara getiriyor. 

Show tv başlayacak olan Acil Servis isimli yeni dizi şimdiden gerek oyuncu kadrosu ve gerekse konusu ile merakla beklenmektedir. Acil Servis dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Nur Erkul, Seda Akman, Tamer Tıraşlıoğlu, Suzan Aksoy, Gökhan Soylu, Musab Ekici, Funda İlhan, Funda Şirinkal gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Show Tv Acil Servis dizisi, yabancı bir dizi olan ve ABD de reyting rekorları kıran ER isimli dizinin Türkiye uyarlamasıdır. Acil servis dizisindeki oyuncular canlandırdıkları doktor karakterleri ile insanların hayatlarını kurtarmaya çalışacaklar.

Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan Acil Servis dizisi hakkındaki merak edilen bilgiler olmasından dolayı ve acil servis dizi oyuncuları kimler konusu nedir gibi sorulan bir çok sorunun yanıtları yazımızın devamındadır.

Acil Servis Dizi Oyuncuları Kimler

Acil Servis Dizisi Tarık - Serhat Teoman
Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Zeynep - Nur Erkul Kimdir>>> Kimdir TIKLAYINIZ>>>
Acil Servis Dizisi Yeşim - Seda Akman Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Berzan - Tamer Tıraşoğlu Kimdir TIKLAYINIZ>>>
Acil Servis Dizisi Murat - Gökhan Soylu Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Leyla - Suzan Aksoy Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Mert - Musab Ekici Kimdir>>> Kimdir TIKLAYINIZ>>>
Acil Servis Dizisi Cenk - Caner Kurtaran Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Şule - Funda İlhan Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Pembe - Funda Şirinkal Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Asuman - Sinem Uçar Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Malik - Serkan Öztürk Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Celal - Hasan Şahintürk Kimdir>>>
Acil Servis Dizisi Tuğçe - Elçin Aktaş Kimdir>>>


Acil Servis Dizi Konusu

Acil Servis, hayatın kalbinin attığı yerdir. Buraya ölümle yaşam arasındaki ince çizgide yürüyen hastalar gelir. Başta doktorlar olmak üzere her acil servis çalışanı da birer insandır. Onların da hayatı vardır. Aşkları, hayalleri, ümitleri, çocukları, sevgilileri, anneleri babaları... Ve bir yandan kendi hayatlarına yetişmeye çalışırken diğer yandan insan hayatını her şeyin üstünde tutmaya yemin etmişlerdir.


acil servis dizisi, acil servis, acil servis oyuncuları kimler, acil servis dizisi karakter isimleri, acil servis dizisinde kim kimdir, acil servis oyuncu kadrosu, acil servis dizisi tüm oyuncuları ve isimleri, acil servis yeni fragman, acil servis dizisi 1. bölüm, acil servis tuğçe hemşire, acil servis berzan
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com