Googlede Ara

FUNDA ARAR NE HIRSIZI ŞARKI SÖZLERİ - FUNDA ARAR HOŞGELDİN ALBÜM ŞARKILARI NE HIRSIZI SÖZLERİ


- Reklamlar -

FUNDA ARAR NE HIRSIZI ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı yorumu ve güçlü sesi ile bugüne kadar sayısız şarkılara imza atan Funda Arar, müzik dünyasında önemli yere sahiptir ve sevilen sanatçılar arasındadır. 

Funda Arar sevenleri tarafından uzun zamandır beklenen albümü nihayet müzik marketlerde yerini aldı ve dinleyicilerine ulaştı. 

Funda Arar yeni albümü Hoşgeldin ile yine başarılı bir albüme imza atmıştır. Funda Arar'ın yeni albümünde toplamda 13 şarkı yer almaktadır. Albümdeki tüm şarkıları dinleyiciler tarafından beğenilen Funda Arar'ın albümünün çıkış parçası olarak Hayatın Hesabı adlı şarkı seçilmiştir.

Toplamda 13 şarkının yer aldığı Hoşgeldin albümünde Funda Arar, Soner Sarıkabadayı, Gökhan Tepe, Burcu Tatlıses, Ümit Sayın, Ragga Oktay, Şebnem Sungur, Bora Duran gibi başarılı isimlerle çalışmış ve oldukça başarılı olmuşlardır. 

Funda Arar yeni albümünde yer alan ve sevilen şarkılardan bir tanesi de, söz ve müziği sevilen sanatçı Soner Sarıkabadayı'ya ait olan Ne Hırsızı isimli şarkıdır. Albümde sevilen şarkılar asında olan Ne Hırsızı şarkısının düzenlemesini ise Febyo Taşel Yapmıştır. Funda Arar Ne Hırsızı şarkı sözlerini sizler için paylaşıyoruz.

FUNDA ARAR HOŞGELDİN ŞARKILAR>>>

Funda Arar Ne Hırsızı Şarkı Sözleri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sen her halde beni hiç mi hiç sevmiyorsun
Ve benim kadar aşka hürmet 

zahmet kıymet vermiyorsun
Yüreğim ne halde bunu sen zaten biliyorsun
Mutlulukları bile alelacele diliyorsun

Bari sana dair ne bırakabilirsen bırak bana
Ayrılsak da nerde görsen 

sevgilin gibi bak bana

Sancısı geçerde kalır sızı
Öyle deme sevdin ya hayırsızı
Hiç kimse yüreğimi çalmadı ki
Bile bile verdim
Ne hırsızı ?

Söz – Müzik: Soner Sarıkabadayı
Düzenleme: Febyo Taşel


funda arar, funda arar yeni şarkısı, funda arar ne hırsızı şarkısı, funda arar ne hırsızı şarkı sözleri, funda ararın söylediği sevgilin gibi bak bana şarkısı, funda arar ne hırsızı indir, ne hırsızı şarkı sözü funda arar, funda arar ne hirsizi sarki sözleri, funda arar yeni albüm şarkılarının isimleri,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com