Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ GAYE (MELTEM ÖZÇELİK) KİMDİR - MELTEM ÖZÇELİK KİMDİR BİYOGRAFİ VE RSİMLERİ


- Reklamlar -


meltem özçelik, meltem özçelik kimdir, kiraz mevsimi doktor gaye hakkında bilgi, kiraz mevsimi ayazın doktoru kim, kiraz mevsimine yeni katılan oyuncu oyuncular, meltem özçelik resimleri, meltem özçelik kaç yaşında, meltem özçelik kimin kardeşidir, meltem özçelik biyografi, meltem özçelik twitter instagram fecabook hesapları, meltem özcelik kimdir,

KİRAZ MEVSİMİ GAYE KİMDİR...

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel'in rol aldığı Kiraz Mevsimi dizisi gün geçtikçe daha çok izlenmeye ve hayran kitlesini genişletmeye devam etmektedir.

Cumartesi günleri zirvede olan ve tekrarları bile, ilgi ile izlenen Kiraz Mevsimi dizisi gençlerin bir numaralı dizisidir. Dizinin sevilen iki oyuncusu olan ve dizinin şaşkın aşıkları olan Ayaz karakteri ve Öykü karakteri arasında yaşananlar ekrana gelmektedir.

Kiraz mevsimi dizi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Mehti Aras Aydın, Nihal Işıksaçan, Fatma Toptaş, Nilperi Şahinkaya, Dağhan Küleğeç, Neslihan Yeldan gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

Kiraz mevsimi dizisine yeni katılan oyuncular arasına yeni bir isim daha katılmaktadır. Doktor Gaye karakteri olarak diziye dahil olan Meltem Özçelik isimli güzel oyuncu herkes tarafından merak edilmektedir.

Doktor Gaye karakterini canlandıran Meltem Özçelik isimli oyuncu hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. Bizde sizlere Meltem Özçelik hakkında merak edilen bilgileri ve Meltem Özçelik kimdir kaç yaşındadır, boyu kilosu kaç gibi sorulan soruların cevapları yazımızın devamındadır. 

KİRAZ MEVSİMİ OYUNCULARI>>>

Kiraz Mevsimi Dizisi Doktor Gaye Karakteri Gerçekte Kim?

Meltem Özçelik Kimdir

Ekranların sevilen dizisi Kiraz Mevsimine yeni katılan, doktor Gaye karakteri hakkında bilgileri sizler için derledik. Ayaz'ın doktoru olan Gaye güzelliği ile herkesi büyülerken Öykü ile Ayaz arasını da açmaktadır. 

Ayaz'ı, doktor Gaye den kıskanan Öykü, kıskançlık krizlerine girer ve bunları uzaklaştırmaya çalışmaktadır. Peki Kiraz Mevsimindeki Gaye doktor gerçekte kimdir. 

Kiraz Mevsimi dizisinde Gaye karakterini canlandıran Meltem Özçelik isimli oyuncudur. Meltem Özçelik bilindiği gibi hepimizin tanıdığı isim olan Gamze Özçelik'in kardeşidir. 

Ablası gibi başarılı bir oyuncu olmak isteyen Meltem Özçelik, daha önce Ersel Gökmen isimli sanatçının Yalanlar isimli şarkısının klibinde oynamıştır. Şimdi ise kiraz mevsiminde rol alan ve gaye karakteri ile izleyici karşısında olan güzel oyuncu sevilen oyuncular arasındadır.

Meltem Özçelik Kimdir




- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com