Googlede Ara

ÜNLÜLERİN DUBLAJ VİDEOLARI - ÜNLÜLERİN DUBSMASH DUBLAJLARI


- Reklamlar -

dubsmash videoları, ünlülerin dublaj videoları, ünlülerin dubsmash videoları, yeni dubsmash videoları, murat boz dublaj videosu, sergen döverim sizi dublaj videosu, şahan gökbakar idare edemem anne videosu, ünlülerin dubsamash videoları, dublaj videolari,

ÜNLÜLERİN DUBLAJ VİDEOLARI
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Ünlülerin sosyal medya ve youtube hesapları üzerinden son zamanlarda paylaştıkları dublaj videoları her gün artmaktadır. Son zamanların gözde uygulamalarından biri olan dublaj yapma olayı, yediden yetmişe herkesi sarmış durumdadır. 

Bir anda herkes tarafından bilinen dubsmash programı ile yapılan kayıtlı sesleri kullanılarak oluşturulan dublaj videoları en çok izlenen videolar arasında yer almaktadır. 

Dubsmash programı içerisinde bir çok ses kayıtlıdır. Film replikleri, yarışmalardan sesler, gibi bir çok ses bulunmaktadır. Ünlülerin yoğunlukla ilgi gösterdikleri ve bir çok ünlünün de yaptığı bu dublaj videoları oldukça beğenilmektedir. 

Sosyal medya hesaplarında ve youtube kanallarında yaptıkları videoları paylaşanlar sadece ünlüler değil, her yaştan insanın bile oluşturduğu videoları sizler için derledik ve yazımızın devamında paylaştık. 

Son zamanların dublaj çılgınlığına katılan isimler arasında Murat Boz, Sergen, Erkan Petekkaya, Özkan Uğur, Alişan, Niran Ünsal, Şahan Gökbakar, Atilla Taş gibi daha bir çok ünlü ismin videoları vardır. Videolar hakkında ve sevdiğiniz ünlünün videosu hakkındaki düşüncelerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.


İşte Ünlülerin Dublaj Videoları

ÜNLÜLERİN DİĞER VİDEOLARI>>>

                                            
                                            
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com