Googlede Ara

BU TARZ BENİM LİDYA BRYLOVA KİMDİR - LİDYA BRYLOVA BU TARZ BENİM YENİ SEZON


- Reklamlar -


bu tarz benim lidya kimdir, bu tarz benimdeki lidya brylova, bu tarz benim lidya resimleri, bu tarz benim yarışması show tv, show tv bu tarz benim yarışmacı isimleri, show tv bu tarz benim lidya brylova kimdir, bu tarz benim lidya kaç yaşında, lidya bu tarz benim boyu kilosu

BU TARZ BENİM LİDYA BRYLOVA KİMDİR

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya devam eden ve oldukça ilgi gören yarışma programı Bu Tarz Benim tüm hızıyla devam etmektedir. 

Birbirinden güzel yarışmacıların yer aldığı ve her gün farklı kıyafetlerle sahneye çıktığı Bu Tarz Benim yarışmasında özellikle hanımların ilgisini yarışmada giyilen kıyafetler çekmektedir. 

Show Tv Bu Tarz Benim yarışması jüri üyeleri birbirinden değerli isimler olan Modacı Cemil İpekçi, moda yazarı Sibel Arna, stil danışmanı Umut Eker ve Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan gibi başarılı isimlerdir.

Hafta içi hergün yayınlanan ve Cumartesi günleri de eleme gecesi olan sevilen yarışma Bu Tarz Benimdeki yarışmacılar oldukça beğenilmekte ve yarışmacıların hakkında ki bilgiler araştırılmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda Bu Tarz Benim yarışmasında olan ve sevilen yarışmacılardan biri olan Lidya Brylova hakkındaki bilgileri ve lidya brylova kimdir hayatı resimleri ve boyu kilosu kaç gibi bilgiler yazımızın devamındadır.

SHOW TV BU TARZ BENİM YARIŞMACILARI>>>

Bu Tarz Benim Lidya Brylova Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Show Tv Bu Tarz Benim yarışmacıları arasında olan Lidya Brylova, 1990 yılında doğmuştur. 10 yaşında Türkiye’ye yerleşmişler. İstanbul’da yaşamaktadır. İstanbul Üniversitesinde Uluslararası ilişkiler bölümünde okumaktadır. “Asil Çağıl Event Office” ajansına bağlı olarak modellik yapmaktadır. 


12 Nisan 2014 tarihinde Fashion TV partilerinden olan Levent Edition Otel’de gerçekleştirilen defilede moda tasarımcısı Sevgi Yıldırım kreasyonunu 35 model ile birlikte sundu. 1.78 cm. Boyunda ve 57 kilo olan Lidya Brylova’ın bale, voleybol, dans, fitness, yüzme, kayak, pilates hobileridir.
Lidya Brylova Yaşı: 25
Lidya Brylova Boyu: 1,78
Lidya Brylova Kilosu: 57
Lidya Brylova Twitter Hesabı: https://twitter.com/lidiyabrylova

Lidya Brylova İnstagram:

Bu Tarz Benim Lidya Brylova Resimleri


  

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com