Googlede Ara

22 NİSAN SURVİVORDA KİM ELENDİ - SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDEN KİM ELENDİ 22 NİSAN


- Reklamlar -
SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDEN KİM ELENDİ
Artık Çarşamba günleri eleme yapılacak olan Survivor All Star bu hafta yine eleme gününe gelindi ve sonuçlar merakla beklenmektedir. Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı bu hafta yaptığı ada konseyinde elemek için isim yazdıklarında, en çok ismi yazılan kişi Bozok ve Hasan oldu ve survivor all star 9. Haftada elenmek için seçilen ilk isimler oldu. Ayrıca pazar akşamı gönüllüler takımı arasında sms oylaması da yapıldı. Sms oylamasında birinci çıkan isim bu isimlerin karşısına bi isim seçecek ve eleme bu 3 kişi arasında alınan sms sonuçlarına göre daha az oy alan isim elenecek.

Bu hafta survivordan elenecek 8. Kişi seçilecek ve adaya veda edecekken, izleyiciler tarafından ise survivordan elenen kişinin kim olduğunun yanı sıra, Gönüllüler takımı arasında yapılan halk oylaması olan sms sonuçlarını merak etmektedirler. Yazımızın devamında 22 Nisan Survivor All Star Gönüllüler takımı sms sonuçlarını ve sıralamasını bulabilirsiniz.

22 NİSAN SURVİVOR ALL STAR ÖZLEM ELENDİ

22 Nisan Gönüllüler SMS Sıralaması

1- HASAN
2- TURABİ
3- HİLMİCEM
4- BOZOK
5- SAHRA
6- BEGÜM
7- ÖZLEM (Elendi)
8- NADYA


Survivor All Star eleme günlerinde yaşananları ve her hafta yapılan sms oylaması sonuçlarını ve sıralamayı yarışma sırasında açıklandığı anda acunn.com sitesiyle eş zamanlı olarak burada bulabilirsiniz. Yarışmanın bu hafta elenen ismi ile ilgili düşüncelerinizi ve tahminlerinizi paylasabilirsiniz. 

Survivir oylama sonucu, survivor all star sms sonuçları, survivor 22 nisan sms sonuçları, bu hafta gonullulerden kim birinci oldu, gönüllüler sms sonuclari, 22 nisan çarşamba sms sonuçları, survivor kim elendi, dün akşam survivor kim elendi, bu hafta kim elendi, hasan elendi mi, bozok elendi mi
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com