Googlede Ara

6 MAYIS ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI - ACUNN.COM ÜNLÜLER 6 MAYIS SMS SIRALAMASI


- Reklamlar -
6 MAYIS SMS SONUÇLARI
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star bu hafta da yine eleme gecesi ile ekranlarda olacak. Bilindiği gibi her hafta ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynanan Pazar günleri dokunulmazlığı kaybeden takım ada konseyine giderek bir yarışmacı ismi yazarak elenmesini istemektedirler. 

Survivor all star adasından en son giden yarışmacı Özlem olmuştu. Bu haftaki eleme dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı arasında yapılacak.

3 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Hakan ismi çıktı ve ilk aday belli oldu.

Ada konseyinde belirlenen isimin yanı sıra bir de Ünlüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise bu Hakan'ın karşısına bir isim daha söyleyecek eleme 3 isim arasında olacak. Elenmek üzere seçilen 3 isim arasında en az sms oyu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında Ünlülerden en çok sms alan kişinin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.


6 MAYIS SURVİVOR PASCAL ELENDİ

Ada Konseyinde Hakan ismi söylendi
Serenay, Pascal ismini söyledi
Merve, Doğukan İsmini söyledi


6 Mayıs Çarşamba Ünlüler SMS Sonuçları
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
6 Mayıs Ünlüler SMS Sonuçları
  1. Serenay
  2. Hakan
  3. Anıl
  4. Doğukan
  5. Pascal
  6. Berna
  7. Merve Aydın
Pazar akşamı Ünlüler ada konseyinde yazdıkları isimler sonucunda ismi en çok çıkan kişi Hakan oldu. Ünlüler takımından elenmek üzere ilk aday Hakan olurken, Çarşamba akşamı ise SMS oylaması sonucunda birinci çıkan kişi bir isim ve kişisel dokunulmazlık oyununu kazanan kişi ise bir isim daha söyleyecek ve eleme 3 kişi arasında olacaktır.

survivor 6 mayıs sms sonuçları, 6 mayıs survivor ünlüler sms sonuçları, ünlüler 6 mayıs oylama sonuçları, 6 mayıs salı sms oylamasi, ünlüler sms siralamasi, 6 mayıs survivor all star oylama sonuçları, acunn.com sms sonuclari, acunn.com ünlüler oylama sonuçları, sörvayvır, sorvivor 6 mayıs çarşamba ünlüler sms sonuçları
- Reklamlar -


Kategori: , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com