Googlede Ara

SURVİVOR ALL STAR MERVE AYDIN HAFTALIK NE KADAR ÜCRET ALIYOR & KAZANDIĞI ÜCRET NE KADAR


- Reklamlar -

SURVİVOR MERVE'NİN HAFTALIK ÜCRETİ

Survivor All Star'da zorlu ada koşullarında yarışan yarışmacıların 10 yılın 1.si olmak için verdiği mücadelede seyircilerin aklına takılan bir çok soru yer alıyor.Bunlardan bir tanesi ise,yarışma süresince ada koşullarında yarışan ve açlığa katlanan oyuncuların ne kadar ücret aldığı idi,

Alınan ilgilere göre,geçtiğimiz gün şans eseri gazetecilerle karşılaşan, Merve Aydın'ın Türkiye'de çok meşhur bir tatlıcıda çalışan amcası iddiaya göre çok özel açıklamalarda bulundu.

Survivor All Star yarışmacısı Merve Aydın haftalık ne kadar ücret alıyor?sorusuna Merve Aydın'ın hesabına yatan parayı söyledi.

Survivor'dan haftalık olarak Merve'nin hesabına yatan parayı ağzından kaçıran amcası, Ünlüler ve Gönüllüler formatında yayınlanan programda diğer yarışmacıların ne kadar ücret aldığı hakkında bilgi yok ama Merve Aydn'ın hesabına Haftalık 15.000 TL yattığını amcası doğruladı.


Merve Aydın'ın  akrabası olduğuna inanmayanlar için ise, Merve Aydın'ı İstanbul'a döner dönmez tatlıcıya getirip isteyen herkesle fotoğraf çektirmesini sağlayacağı sözünü verdi.


survivor all starda yarışmacıların aldığı ücret,sorvayvırda kim ne kadar maaş alıyor,sorvayvır yarışmacıları ne kadar kazanıyor,survivor turabi nekadar ücret alıyor,survivor merve nekadar ücret alıyor,survivor begüm nekadar ücret alıyor,survivor hilmicem nekadar ücret alıyor,survivor hasan nekadar ücret alıyor,survivor doğukan nekadar ücret alıyor,survivor seranay nekadar ücret alıyor,survivor hakan nekadar ücret alıyor,sorvayvırda kazanılan para,
- Reklamlar -


Kategori: , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com