Googlede Ara

NE DİYOSUN DİZİSİ - KANAL D NE DİYOSUN DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER VE KONUSU


- Reklamlar -
kanal d ne diyosun dizisi, ne diyosun, ne diyosun dizisi oyuncuları kimler, ne diyosun dizisi konusu nedir, ne diyosun dizisi başrol oyuncuları kimler, ne diyosun dizisi ne zaman başlayacak, ne diyosun dizisi oyuncu kadrosu, ne diyosun dizisinde kim kimdir, ne diyosun dizi oyuncuları isimleri ve karakterleri, ne diyosun dizisi karakter isimleri neler,

Başarılı dizilere imza atan Kanal D yeni yılda bünyesine bir yeni dizi daha katmaya hazırlanıyor. Kanal D yeni dizisi Ne Diyosun yeni yılda Ocak ayından itibaren ekranlarda olacak. Yapımcılığını Limon filmin ve senaryosunu Murat Boyacıoğlu'nun yazdığı, yönetmenliğini ise Kerem Çakıroğlu'nun yapacağı Ne Diyosun dizisi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Kanal D Ne Diyosun dizisi başrollerinde İlker Aksum, Dilara Gönder, Ayçin İnci, Bülent Seyran rol alıyor. yazımızın devamında Ne Diyosun dizisi oyuncuları kimler isimleri neler, Ne Diyosun dizisi konusu nedir gibi dizi hakkında merak edilenleri bulabilirsiniz. İlerleyen günlerde ise Ne Diyosun dizisi oyuncularının biyoğrafilerini sitemizde bulabilirsiniz.


Kanal D Ne Diyosun Dizisi Oyuncuları Kimler

- İlker Aksum (Ali Kemal)
- Dilara Gönder (Cansu) Kimdir TIKLAYINIZ>>>
- Bülent Seyran (Derman)
- Ayçin İnci (Binnur)
- Mehmet Ali Kaptanlar (Payidar)




Kanal D Ne Diyosun Dizisi Konusu

''Ne Diyosuun'' bitmiş gibi görünse de aslında bitmeyen ve kolay kolay da bitecek gibi görünmeyen bir aşkın hikayesi. Ali Kemal-Cansu çifti, geçmişte sevgili olmayı beceremedikleri için bugün de ayrılığı bir türlü kıvıramayan sakarlıklarıyla sürekli birbirlerinin ayağına dolanan iki kentli genç…
Her ikisi de ayrıldıktan sonraki ilişkilerinde aradıklarını bulamamışlar, bu yüzden zihinlerinin bir köşesinde hâlâ birbirlerine dair umutlarını taze tutmak gibi bir dertleri var; bu yüzden dört yıl sonra tekrar karşılaştıklarında bıkıp usanmadan birlikte geçirdikleri zamanın küllerini eşeliyorlar. Sadece onlar da değil, en yakın arkadaşları Derman ve Binnur da, ‘batmış’ bu aşkın en yakın tanıkları olarak işleri karıştırmakta ellerinden geleni yapıyorlar. Biten bir ilişkinin ardından kara kara düşünenler, gidenin ardından gözyaşı dökenler ve unuttum diye yalanlar söyleyenlerin dizisi 'Ne Diyosuun' bir ayrılık komedisi.






Dizi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.

- Reklamlar -


Kategori: , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com