Googlede Ara

YAĞIZKAN DİKMEN KİMDİR - CİNAYET DİZİSİ MUSA KARAKTERİ KİM - YAĞIZKAN DİKMEN BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
yağızkan dikmen kimdir, yağızkan dikmen kaç yaşındadır, yağızkan dikmen nerelidir, yağızkan dikmen resimleri, yağızkan dikmen hayatı, cinayet dizisi musa karakteri kimdir, cinayet dizisi musa gerçek adı ne, cinayet dizisi musa karakteri gerçekte kim, cinayet dizisi musa kaç yaşında, cinayet dizisi oyuncuları yağızkan dikmen kim, cinayet dizisi musa resimleri, yağızkan dikmen vikipedi, yağızkan dikmen foto galeri, 


CİNAYET DİZİSİ MUSA KARAKTERİ YAĞIZKAN DİKMEN 

Kanal D' nin yeni dizilerinden olan Cinayet dizisi izleyici ile buluşarak tüm diziseverlerin merakını dindirdi. Kanal D de başlayan Cinayet dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmeye devam ediyor. Cinayet dizisi başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan, Şükran Ovalı gibi isimlerin yer aldığı ve merakla beklenen Cinayet dizisi oyuncuları arasında olan ve dizide Musa karakterini canlandıran Yağızkan Dikmen merak edilen oyuncuların başında yer alıyor.

Yağızkan Dikmen kimdir, Yağızkan Dikmen kaç yaşındadır, Yağızkan Dikmen hangi dizlerde rol almıştır, cinayet dizisi musa kimdir gibi soruların sorulması üzerine sizlere yağızkan dikmen biyografisini paylaşacağız.


Yağızkan Dikmen Kimdir

Cinayet dizisi Musa karakterini canlandıran Yağızkan Dikmen Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Yağızkan Dikmen yaşı, nereli olduğu ve nerede doğduğu gibi bilgileri hakkında henüz bir bilgiye ulaşamadık ilerleyen günlerde Yağızkan Dikmen hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.


Yağızkan Dikmen Rol Aldığı Dizi ve Filmler 

- Ağır Roman Yeni Dünya
- Güzel Günler Göreceğiz “Yılmaz” - 2011

Kısa Filmler 
O – 2007
Zamansız - 2011

Tiyatro
Aykırı İkili
Shakespeare’in Cadıları



Yağızkan Dikmen Resimleri









Yağızkan Dikmen Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. Cinayette çok başarılı oynuyor umarım yolu hep açık olur :)

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com