Googlede Ara

USHAN ÇAKIR KİMDİR - KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİ CELİL USHAN ÇAKIR KİMDİR


- Reklamlar -
ushan çakır kimdir, ushan çakır biyografi, ushan çakır hayatı, ushan çakır kaç yaşında, ushan çakır resimleri, ushan çakır sevgilisi, ushan çakır, kurt seyid shura dizisi oyuncuları, kurt seyit shura dizisi, kurd seyt shura dizisi oyuncuları, ushan çakır rol aldığı diziler, ushan çakır kurt seyit shura dizisindeki adı, ushan çakır wikipedi, kurt seyit ve şura dizisi celil kim, kurt seyit şura celil gerçek adı ne, kurt seyitin arkadaşı celil kim


USHAN ÇAKIR BİYOGRAFİSİ RESİMLERİ

Merakla beklenen ve büyük ses getiren dizi Kurt Seyt ve Shura dizisi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Kurt Seyit ve Shura dizisi başrollerinde yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Ushan Çakır'ın rol aldığı merak edilen dizi, konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri çekmeyi başardı.

Kurt Seyit ve Şura dizisi oyuncuları arasında bulunan Celil karakterini canlandıran Ushan Çakır dizi oyuncuları arasında merak edilen isimler arasında yer alıyor. Sizlere bu yazımızda Ushan Çakır kimdir, Ushan Çakır kaç yaşındadır gibi soruların sorulması üzerine Ushan Çakır hakkında merak edilenleri ve Ushan Çakır biyografisini paylaşacağız.


Ushan Çakır Kimdir

Kurt Seyit ve Şura dizisinde Celil karakterini canlandıran Ushan Çakır 23 Mayıs 1984 yılında İzmir’de doğdu. Ushan Çakır İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu. Her ne kadar adı tartışma olayına karışsa da Ushan Çakır pek çok yapımda rol almıştır.
Ushan Çakır dizi, tiyatro ve filmlerde oynamasının yanı sıra çeşitli dizilerde seslendirmelerde yapmıştır. Ushan Çakır 2011 yılında Leyle ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Arda karakteri ile ünlenmiştir.


Ushan Çakır Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 - Kurt Seyt ve Shura
2013 - 20 Dakika
2012 - Uzun Hikaye
2011 - Leyla ile Mecnun
2010 - Güneydoğu’dan Öyküler “Önce Vatan”
2010 - Kalp Ağrısı
2008 - Gece Gündüz
2008 - Başka Semtin Çocukları
2007 - Kuzey Rüzgarı
2005 - Belalı Baldız
2003 - Bir İstanbul Masalı


Ushan Çakır Resimleri











Ushan Çakır Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com