Googlede Ara

KOCAMIN AİLESİ ÜMİT (DENİZHAN KINACIGİL) KİMDİR - DENİZHAN KINACIGİL KİM KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
KOCAMIN AİLESİ ÜMİT...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Biyografi bölümümüzde sizlere dizi oyuncularını ve sevdiğiniz oyuncuları tanıtmaya ve merak edilen bilgilerini sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Özellikle yaz aylarının gelmesi ile birlikte bir çok dizi sezon finali yaparken, bir çoğu biterken tabi yerlerini yeni diziler ve programlar almaya devam ediyor.
Dizilerin artması ile birlikte çoğalan dizi oyuncuları ise izleyici tarafından oldukça takip edilmeye ve merak edilmeye devam ediyor.

Fox TV'de yeni başlayan Kocamın Ailesi dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Fox Tv Kocamın Ailesi Dizisi genel konusu; Yakışıklı cerrah Tarık ile güzel insan kaynakları müdüresi Yonca tanışırlar ve evlenmeye karar verirler. Yonca’nın ailesi çok kalabalık.
Tarık ise genç kızlar için ideal bir evlenilecek erkektir, gelin ne kaynana dırdırı çekecek ne görümce sorunu. Dışarıdan bakıldığında böyle, ancak gerçek sonradan ortaya çıkacak…
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında olan Denizhan Kınacıgil hakkında bilgileri sizler için derledik. Kocamın Ailesi dizisi Ümit karakterini canlandıran Denizhan Kınacıgil kimdir, kaç yaşındadır, resimleri ve Denizhan Kınacıgil biyografisi gibi merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

KOCAMIN AİLESİ DİZİSİ OYUNCULARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kocamın Ailesi Dizisi Ümit Karakteri Kimdir


Denizhan Kınacıgil Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kocamın Ailesi dizisinde Ümit karakterini canlandıran Denizhan Kınacıgil 14 Ekim 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. İzmir Ekonomi Üniversitesi Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümü mezunu olan yakışıklı oyuncu Denizhan Kınacıgil televizyon dünyasının şu sıralar en beğenilen ve aranan isimlerindendir.


Yakışıklılığı ile büyük beğeni toplayan Denizhan Kınacıgil Kocamın Ailesi dizisi ile ilk dizi deneyimini yaşamaktadır. Denizhan Kınacıgil Kocamın ailesi dizisinde Can'ın ev arkadaşını canlandırmaktadır ayrıca Gülay'a aşıktır. 


Daha önce bir çok reklam filminde oynayan yakışıklı oyuncu aynı zamanda Number One Tv sunucularındandır. 

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Number One Tv'nin yakışıklı sunucusu Denizhan Kınacıgil hafta içi her gün saat 16:00-17:00 saatleri arasında yayınlanan Purple On isimli gençlik ve eğlence programına hala devam etmektedir. Enerjik yapısı, atletik ve sportif duruşu ile beğenilen oyuncu ilerleyen günlerde televizyon ekranlarında daha çok görüneceğe benziyor. 



Deneyimler

Number One Tv - Sunucu
Eti Maximus - Başrol
İstanbul Fashion Week
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.


Denizhan Kınacıgil Resimleri







Kocamın ailesi ümit, kocamın ailesi dizisi ümit kim, kocamın ailesi dizisi ümit resimleri, kocamın ailesi dizisi ümit karakteri kim, kocamın ailesi dizisi oyuncuları kimler , kocamın ailesi dizisi ümit gerçekte kim, kocamın ailesi dizisi ümitin gerçek ismi, kocamın ailesi dizisi konusu nedir, denizhan kınacıgil kim, denizhan kınacıgil kimdir, denizhan kınacıgil resimleri , denizhan kınacıgil biyografi, denizhan kınacıgildenizhan kınacıgil kocamin ailesi, denizhan kınacıgildenizhan kınacıgil kaç yaşında, denizhan kınacıgil foto galeri, denizhan kınacıgil hangi dizilerde oynadı, denizhan kınacıgil hakkında bilgi, denizhan kınacıgil wikipedi, kocamın ailesi dizisi karakter isimleri, kocamın ailesi ümit bilgi, denizhan kınacıgil twitter facebook adresi
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

  1. SEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIII GUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLAAAAAAAYYY SEEEVVVVVVVVVVMMMMEEEESSSSSSSEEEEDEEEEE BEEEEEEEEEENNNNNNN CCCCOOOOOOOOOKKKKKK SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIYYYYYYYOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRUUUUUUMMMMMMMMMMMMM.................................

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com