Googlede Ara

BASKETBOL MİLLİ TAKIMI ÇAK Bİ SMAÇ POTAYA ŞARKISI (Ayşe Hatun Önal)


- Reklamlar -
ÇAK Bİ SMAÇ POTAYA ŞARKISI VE SÖZLERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
İspanya'da organize edilen 2014 FIBA Dünya Kupası organizasyonu başladı ve ilk maçlar oynandı. 30 Ağustos ve 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek basketbol dünya kupası İspanya'nın 4 farklı kentinde oynanmaya başladı. 12 dev adamın da yer aldığı 2014 Dünya Kupasında Türkiye C grubunda yer alıyor. İlk maçını Yeni Zelanda ile yapan A Milli Basketbol takımımız 12 dev adam bu maçı 76-72 kazanarak ilk maçını başarı ile tamamladı.
Türkiye'nin yer aldığı FIBA Dünya Kupasında C grubuna düşen ve ilk maçı Yeni Zelanda ile oynayarak kazanan 12 dev adamın gruptaki diğer rakipleri ise ise şöyledir.

Türkiye C grubunda 
Yeni Zelanda
ABD
Dominik Cumhuriyeti
Finlandia
Ukrayna

C grubunda yer alan Türkiye ilk maçını Yeni Zelanda ile yaptı ve galibiyet almıştı. Türkcell 12 dev adama bir şarkı armağan ederek desteklerini belirtti. Turkcell Ayşe Hatun Önal'ın Çak Bi Selam Canım adlı şarkısını değiştirerek A milli basketbol takımımıza uyarlayarak bir klip yayınladı. Oldukça beğenilen bu şarkı şimdilerde herkesin diline dolanmış durumdadır. Sizlere bu yazımızda A Milli Basketbol takımımız için yapılan Çak Bi Smaç Potaya isimli şarkısının sözlerini ve şarkıyı paylaşacağız.


12 Dev Adam İçin Yapılan Çak Bi Smaç Şimdi Potaya Şarkısı

                                      



Çak Bi Smaç Potaya Şarkı Sözleri

Haydi şimdi tüm eller havaya
Coş coş coş
Sesin kısılana kadar durma
Çıkıyor işte aslanlar sahaya
Kalk kalk kalk
Sakın ha aman oturma
Kerem’e bak yıkılıyor
Oğuz her an savaşıyor
Sinan ölür takım için
Ender’in şakası yok
Cenk sazı ele alır
Süper olur tadı kalır
Sizin için yanar içim
Bu yanışın sönüşü yok yok yok yok
Çak bi smaç şimdi potaya
Bizim için hiç acıma
Tüm Türkiye senin arkanda
Daima hep arkanda
Çak bi üçlük şimdi potaya
Bizim için hiç acıma
Tüm Türkiye senin arkanda
Daima hep arkanda




çak bi samaç potaya şarkısı, ayşe hatun önal çak bi smaç potaya şarkı sözleri, fıba 2014 dünya kupası, basketbol milli takımı için yapılan yeni şarkı, basketbol milli takımı çak bi smaç potaya şarkısı, turkcell çak bi smaç potaya şarkı sözleri, a milli takım basketbol, basketbol milli takımı kadrosu, 2014 basketbol dünya kupası, türkiyenin basketbol dünya kupasında ki rakipleri, çak bi smaç şarkı sözleri, ayşe hatun önal milli takım şarkısı dinle, ayşe hatun önal çak bi selam canım bak bana, çak bi smaç şimdi potaya şarkısı indir, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com