Googlede Ara

KİRAZ MEVSİMİ AYAZ VE ÖYKÜ RESİMLERİ - ÖYKÜ&AYAZ BERABER RESİMLERİ


- Reklamlar -
ÖYKÜ VE AYAZ RESİMLERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Geçen yaz olduğu gibi bu yazda çok izlenen bir diziye imza atan Fox Tv Kiraz Mevsimi dizisi ile izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Geçen yaz Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizi ile büyük başarı yakalayan Fox tv bu yaza da yine damga vurmayı başardı. Fox tv de yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisi izleyici tarafından oldukça beğenilerek ve izlenerek takip ediliyor. 

Kiraz Mevsimi dizisinin başrollerinde Özge Gürel, Dağhan Külegeç, Nilperi Şahinkaya, Serkan Çayoğlu, Nihal Işıksaçan, Aras Aydın, Neslihan Yeldan, Nezih Cihan Aksoy, Ayşegül Ünsal gibi isimler yer alıyor. Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Kiraz mevsimi dizisi Başarılı, hırslı, güzel ve akıllı bir kızın zorlu aşk öyküsü'nü konu almaktadır. Kiraz Mevsimi dizisi konusu kadar, oyuncuları ile de dikkat çekmiştir. 

Özellikle kiraz mevsimi dizisinde Ayaz karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu ve dizide aşık olduğu kız olan Öykü karakterini canlandıran Özge Gürel dizinin en çok aranan ve sevilen isimlerindendir. Google ara motorlarında yapılan aramaların başında ise kiraz mevsimi ayaz ve öykü, ayaz ve öykü resimleri, öykü&ayaz gerçekte sevgilimi gibi soruların aratılması artmış durumdadır. 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sizlere bu yazımızda sevilen ve çok izlenen Kiraz Mevsimi dizisinde başrol paylaşan ve birbirlerine aşık olan Ayaz ve Öykü karakterlerinin birlikte oldukları fotoğrafları paylaşacağız. 


KİRAZ MEVSİMİ DİZİ OYUNCULARI>>>


İşte Öykü ve Ayaz Fotoğrafları


    
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
 

   


                                  


Sevilen bu iki oyuncu hakkında görüşlerinizi ve düşüncelerinizi YORUM bölümünden paylaşabilir Ayaz ve Öykü ikilisine destek olabilirsiniz.




kiraz mevsimi, kiraz mevsimi oyuncuları, kiraz mevsimi ayaz resimleri, kiraz mevsimi öykü resimleri, kiraz mevsimi ayaz ve öykü, ayaz ve öykü gerçekte sevgililer mi, ayazın sevgilisi kim, ayazın burcu ne, kiraz mevsimi ayaz kaç yaşında gerçek adı ne, kiraz mevsimi öykü kaç yaşında gerçek adı ne, kiraz mevsimi öykü ayaz beraber resimleri, serkan çayoğlu resimleri, özge gürel resimleri, sekan çayoğlu facebook, özge gürel twitter, ayaz öykü görselleri, öykü ve ayaz foto galeri, öykü ayaz ikilisi, öykü ayaz, ayazla öykünün resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

13 yorum:

  1. onlar bir birilerine cox yakisiyorlar tum bolumlerinide izledim hepisi de bir birinden guzellerdi umuyorum ki yeni bolumde cok guzel olur

    YanıtlaSil
  2. Cok guzeller ve serkan cok cix ya anpadiniz yapmak istedigimi

    YanıtlaSil
  3. Ben bunlar gibi oyuncu vormedim bunlar cok tatlilar ayz ayni alper ya sevgili olsinlar bende alperle dua edin arkadaslar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence serkan özgeye asılıyo çünkü özge ahardan alıyo bence serkandahızlı gitmesi lazım

      Sil
  4. Çok ykşylr gelmiş geçmş enn gzl dzi bu inşallah onlrn aşkı grçk olr ve bze de nsp olr

    YanıtlaSil
  5. aynen ya cok yakisiyorsunuz

    YanıtlaSil
  6. cok guzel bir film oyku ve ayaz bir birlerine cok yakisiyorlar

    YanıtlaSil
  7. ÇOK GÜZEL....
    ÇOK YAKIŞIYORLAR SEVEREK İZLİYORYORUM

    YanıtlaSil
  8. öykü ve ayaz en iyi aşk örneği

    YanıtlaSil
  9. hatice maral gürgöl24 Haziran 2015 16:43

    ay o köşk şeyi çok güzeldi Öykü ve Ayaz çooooooooooooooooook ama çoooooook güzel oynadılar.

    YanıtlaSil
  10. Evet onlar birbirlerine çok yakışıyorlar

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com