Googlede Ara

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ TAMER (KEREM BURSİN) KİMDİR - KEREM BURSİN KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
ŞEREF MESELESİ TAMER...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Yeni yayın döneminin başlaması ile beraber, yeni başlayan diziler ve oyuncular hakkında bilgiler vermeye ve dizi oyuncularını sitemizin biyografi bölümünden tanıtmaya devam ediyoruz. Sizlere bu yazımızda yeni başlayan dizi olan Şeref Meselesi dizisi oyuncuları arasında olan Kerem Bursin hakkında bilgiler vereceğiz.

Kanal D ekranlarında başlayan Şeref Meselesi dizisi konusu, iki kardeş olan Kerem Bursin yani Tamer karakteri ile Şükrü Özyıldız'ın canlandırdığı Soner karakterinin hayatını anlatacak. Babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin yolları İstanbul’a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla ayrılacak.

Şeref Meselesi dizisi oyuncuları da dizinin konusu kadar dikkat çekmektedir. Şeref Meselesi dizisi oyuncuları arasında bulunan Tamer karakterini canlandıran ve dizi oyuncuları arasında en çok aranan isim olan Kerem Bursin hakkında bilgiler yazımızın devamındadır.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Şeref Meselesi dizisi Tamer kimdir, Kerem Bursin kimdir, Kerem Bursin kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde rol almıştır gibi aramaların yapılması ile sizlere Kerem Bursin hakkında bilgileri, Kerem Bursin resimlerini ve biyografisini sizler için derledik.


ŞEREF MESELESİ DİZİ OYUNCULARI>>>



Kerem Bursin Kimdir 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Şeref Meselesi dizisinde Tamer karakterini canlandıran Kerem Bürsin 4 Haziran 1987 İstanbul'da doğmuştur. Güneşi Beklerken dizisinden tanınan ve bir anda hayran kitlesini oluşturan Kerem Bursin yeni dizisi ile sevenlerinin karşısında. Daha önce bir çok Hollywood yapımlarında oyunculuk yapmış ve İngilizceyi çok iyi bilmektedir.

1987 İstanbul doğumlu olan Kerem Bürsin, hayatı boyunca farklı ülkelerde İskoçya (Edinburgh), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya(Kuala Lumpur), Amerika (Teksas, Boston, Los Angeles) yaşadı. Baba tarafından İzmir kökenli olan Kerem Bürsin'in soyadı Oğuz Türklerinden bir beyin adıdır. 1999 yılında on iki yaşındayken ailesiyle Amerika'ya yerleşti ve Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin marketing communications bölümünden mezun oldu.


Lisedeyken ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. Oscar'lı yapımcı Roger Corman'ın tarafından keşfedilip Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned filmlerinde rol aldı. 

Kerem Bürsin İngilizce, Türkçe ve orta seviyede Fransızca konuşabilmektedir. Lise yıllarında müzikle de ilgilenen yakışıklı oyuncu Kerem Bursin The Bellamy (The Androjen) grubunda bas gitar çaldı. On parmağında on marifet olan başarılı oyuncunun ayrıca çeşitli spor dallarında eğitmenliği de bulunmaktadır. Üniversitede eğitimi aldığı mesleğini yapmak için kuzeni ve ablasıyla (Melis Bürsin) birlikte bir yapım şirketi kurma çalışması içindedir.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kerem Bursin Boyu       : 1,79
Kerem Bursin Kilosu      : 74
Kerem Bursin Facebook : https://tr-tr.facebook.com/K.BursinFan
Kerem Bursun Twitter    : https://twitter.com/KeremBursin
Kerem Bursin İnstagram  : instagram.com/thebursinfanclub

Kerem Bursin Rol Aldığı Dizi ve Filmler

2014 - Şeref Meselesi
2013 - Güneşi Beklerken (dizi)
2013 - Palace of the Damned
2013 - The Living Dead
2010 - Kiss of Death
2010 - Sharktopus
2008 - Killian
2007 - The Architec
2006 - Thursday
2006 - Rozar Man

Kerem Bursin aldığı Ödüller
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2008 - Tüm Amerika liseler arası tiyatro en iyi erkek oyuncu
2008 - Evvy ödülleri en iyi umut vadeden oyuncu
2014 - 3. Ege Üniversitesi Medya Buluşması en iyi erkek oyuncu
2014 - Dilek Ödülleri en iyi erkek oyuncu
2014 - 20.Altın objektif ödülleri en iyi umut vadeden oyuncu
2014 - 3.Kristalfare Medya ödülleri en iyi erkek oyuncu

Kerem Bursin Resimleri

 



kerem bursin kimdir, kerem bursinkerem bursin resimleri, kerem bursin yeni dizisi, kerem bursin yeni dizisinin adı ne, kerem bursin ve yeni dizisi, kerem bursin resimleri, kerem bursin foto galeri, kerem bursin hakkında bilgi, kerem bursin burcu ne, kerem bursin hangi takımı tutuyor kerem bursin hangi takımlı, kerem bursin kaç yaşında, kerem bursin sevgilisi kim, kerem bursin hande doğandemir sevgilimi, kerem bursin wikipedi, kerem bursin hayatı, kerem bursin sevdiği renk yemek şarkı, şeref meselesi dizisi tamer kim, şeref meselesi dizisi oyuncuları, şeref meselesi dizisi karekter isimleri, şeref meselesi tamer karakteri kimdir, şeref meselesi dizisi tamer gerçek adı ne, şeref meselesi tamer resimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com