Googlede Ara

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ŞEREF MESELESİ DİZİSİ


- Reklamlar -
ŞEREF MESELESİ DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Sitemizin dizi bölümünde sizlere yeni dizileri tanıtmaya ve diziler hakkında bilgiler vermeye devam ediyoruz. Eylül ayının gelmesi ile beraber kanallar yeni sezon ile ilgili tüm yeniliklerini ve sürprizlerini bir bir tanıtmaya başladı. Televizyonlarda yeni sezonda yine birbirinden güzel bir çok dizi yer alacak. Yeni sezon için yeni başlayacak dizilerini tanıtmaya başlayan kanalların arasında olan Kanal D yeni Şeref Meselesi adlı dizisi ile oldukça iddialı görünüyor. 

Kanal D Şeref Meselesi dizisi sezonun en iddialı dizileri arasında çünkü başrollerinde Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız yer alıyor. Şeref Meselesi dizisinde iki kardeşi canlandıracak olan Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız gibi isimlerin yanı sıra Şeref Meselesi dizisi başrollerinde Yasemin Kay Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik gibi başarılı isimler yer alıyor. 

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kanal D Şeref Meselesi dizisi Tamer Kılıç ve Soner Kılıç adında iki kardeşin babalarının ölmesi ile büyümek zorunda kalmaları ve İstanbul'a yerleştikten sonra yaşadıkları korkunç olay ile iki kardeşin yolları ayrılacak. Tamer ve Soner adında iki kardeşin hayatını anlatacak. Şeref Meselesi dizi oyuncuları kimler, Şeref Meselesi dizi konusu nedir, Şeref Meselesi ne zaman gibi soruların sorulması üzerine dizi hakkında bilgileri sizler için derledik.



Şeref Meselesi Dizi Oyuncuları Kimler?

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Şeref Meselesi Dizisi Tamer Kılıç - Kerem Bürsin (Resimleri ve Biyografi Tıklayınız>>>)
Şeref Meselesi Dizisi Soner Kılıç - Şükrü Özyıldız (Resimleri ve Biyografi TIKLAYINIZ>>>)
Şeref Meselesi Dizisi Füsun - Şükran Ovalı (Resimleri ve Biyografi Tıklayınız>>>)
Şeref Meselesi Dizisi Kübra - Burcu Biricik  (Resimleri ve Biyografi Tıklayınız>>>)
Şeref Meselesi Dizisi Özge - Yasemin Kay Allen (Resimleri ve Biyografi Tıklayınız>>>
Şeref Meselesi Dizisi Selim - Uğur Uzunel (Resimleri ve Biyografi Tıklayınız>>>)
Şeref Meselesi Dizisi Sadullah - Taner Turan
Şeref Meselesi Dizisi Gül - Alma Terzic (Resimleri ve Biyografi Tıklayınız>>>)
Şeref Meselesi Dizisi Ender - Baki Çiftçi
Şeref Meselesi Dizisi Nihat - Kaan Uluca
Şeref Meselesi Dizisi Neriman - Sezin Bozacı
Şeref Meselesi Dizisi Hakkı - Hakan Salınmış
Şeref Meselesi Dizisi Fatma - Şebnem Doğruer
Şeref Meselesi Dizisi Ayhan - Ahmet Dizdaroğlu
Şeref Meselesi Dizisi Hasan - Şerif Erol
Şeref Meselesi Dizisi Zeliha - Tilbe Saran



Şeref Meselesi Dizi Konusu Nedir


Başrollerinde Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Şeref Meselesi dizisinde iki kardeşi canlandıracak olan iki oyuncudan Kerem Bürsin, Şeref Meselesi dizisinde Tamer Kılıç karakterine hayat verecek. Şükrü Özyıldız’ın karakteri ise kardeşi Soner Kılıç olacak. Babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin yolları İstanbul’a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla ayrılacak.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Kerem Bürsin’in canlandıracağı Tamer karakteri hırslı, eğlenceli ve kadınlarla arası son derece iyi biri olacak. Şükrü Özyıldız’ın oynayacağı Soner ise ağırbaşlı, zeki ve yakışıklılığının farkında olmayan biri olacak.

Burcu Biricik ev işlerinde başarılı, baba baskısıyla büyüyen Kübra’ya, Yasemin Allen güzel bir mankene, Şükran Ovalı ise özgürlüğüne düşkün ve çapkın bir karakter olan Füsun’a hayat verecek.



şeref meselesi dizisi, şeref meselesi dizi oyuncuları kimler, şeref meselesi oyuncu kadrosu, şeref meselesi dizisinde kim kimdir, şeref meselesi dizisindeki karakterlerin isimleri, şeref meselesi dizisinde kim kimi oynuyor, şeref meselesi dizisi hakkında bilgi, şeref meselesi oyuncu isimleri, şeref meselesi oyuncu resmleri, şeref meselesi dizisi oyuncu kadrosu resimli, kerem bursinin yeni dizisi, kerem bursin şeref meselesi dizisi, kerem bursin yeni dizisinin adı, güneşi beklerken oyuncuları, kanal d şeref meselesi dizisi izle, şeref meselesi dizisi 1. bölüm fragmanı, şeref meselesi 1. bölüm, şeref meselesi dizisi fragman, tanıtım videosu, kerem bursin ve şükrü özyıldız, yeni başlayan diziler, yeni başlayan dizi listesi, yeni dizilerin isimleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com