Googlede Ara

BENGÜ YENİ İKİNCİ HAL ALBÜMÜ VE ŞARKILARI 2014 - BENGÜ YENİ ALBÜM 2014 İKİNCİ HAL


- Reklamlar -
BENGÜ İKİNCİ HAL ALBÜMÜ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Müzik dünyasının sevilen isimlerinden olan Bengü 2000 yılından bu yana söylediği şarkılar ve çıkardığı albümler ile oldukça beğenilerek geniş kitlelere ulaşmayı başarmıştır. Genç ve güzel şarkıcı Bengü 2014 yılı yeni albümü olan İkinci Hal ismini verdiği yeni albümünü dinleyicilerinin beğenisine sundu.

Pop müziğin sevilen isimlerinden olan Bengü İkinci Hal yeni albümü ile yine aynı başarıyı yakalayacağa benziyor. Güzel popçu Bengü uzun bir aradan sonra üzerinde çalıştığı İkinci Hal albümünü 23 Eylül 2014 tarihinde müzik severlere sunuyor. 

Uzun süredir albümü üzerinde titizlikle çalışan Bengü büyük başarı elde etmeyi hedefliyor. Bengü İkinci Hal adlı yeni albümünün çıkış parçası olarak Sahici isimli şarkıyı seçti, Sevilen sanatçı Bengü yeni şarkısına birde klip klip çekti ve klip 23 Eylül 2014 te yayınlanacak.
Bu albüm için çok çalıştığını dile getiren güzel popçu albümünün tüm şarkılarının hit olabilecek seviyede olduğunu söyledi. Albümün çıkış parçası olarak duygusal bir slow şarkı seçen güzel popçu şarkımdan gayet eminim diyerek açıklamada bulundu.


Bengü Yeni Albümünde Bulunan Şarkılar

Bengü İkinci Hal Albüm Şarkıları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
01. Bengü - Sahici (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
02. Bengü - İkinci Hal Murat Yeter Versiyonu (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
03. Bengü - Hilal
04. Bengü - Kapıda Yalnızlık
05. Bengü - Ege
06. Bengü - Yaprak Dökümü
07. Bengü - Kadar Emre Aydın Düet (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
08. Bengü - Feveran (Şarkı ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
09. Bengü - İkinci Hal
10. Bengü - Yaralı
11. Bengü - Saygımdan


Bengü'nün yeni olan İkinci Hal adını verdiği albümünde yer alan şarkıların listesi önümüzdeki günlerde kesinleştiğinde buradan bulabilirsiniz. Ayrıca Bengü yeni çıkardığı albümündeki tüm şarkıların sözlerini ve şarkıları da buradan ve sitemizin müzik bölümünde bulabilirsiniz.




bengü yeni albümü, bengünün yeni şarkısı dinle, bengü yeni 2014 albümü, bengü ikinci hal albümü, bengünün yeni ikinci hal albümündeki şarkılar, bengü 2014 ikinci hal albümü, bengünün yeni albümünün ismi, bengü albümü dinle, bengü yeni albümü dinle, 2014 bengü yeni albüm ikinci hal, bengünün albümü ne zaman çıkıyor, bengü foto galeri, bengü frikikleri, bengü seksi resimleri, bengü yeni albümü dinle, bengü sahici albümü indir dinle, bengü ikinci hal albümü indir dinle, bengü ikinci hal albümünde kaç şarkı var, bengünün yeni albüm şarkıları dinle, bengü sahici mp3, yeni çıkan albümler, yeni şarkılar, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com