Googlede Ara

EMANET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - FOX TV EMANET DİZİSİ


- Reklamlar -
EMANET DİZİSİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Yeni yayın döneminin gelmesi ile beraber yeni diziler başlamaya devam ediyor. Bir çok dizi biterken tüm kanallarda bir çok dizi başlamıştır. Başarılı dizilere imza atan Fox TV yepyeni bir diziyi daha izleyici ile buluşturdu. Fox TV de yeni başlayan dizinin adı Emanet dizisidir. Emanet dizisi ile ilgili bilgiler yazımızın devamındadır.

Fox tv de yeni başlayan Emanet dizisi konusu ile tanıdık gelsede, oldukça beğenilmiş ve dikkat çekmiştir. Emanet dizisi başrollerinde, kaçak dizisinde oynayan Özlem Yılmaz ve en son Fatih filminde rol alan Mehmet Akif Alakurt yer almaktadır. Emanet dizisinde Engin Şenkan, Semra Dinçer, Ferit Kaya, İpek Elvan, Begüm Fil, Pelin Acar gibi bir çok isim yer almaktadır. Emanet dizisinde düğün günü eşi öldürülen bir kadın ile jandarma üsteğmen olan Fırat arasında geçen zorlu aşkı konu alacaktır.

Fox TV Emanet dizisi oyuncuları kimler, emanet dizisi konusu nedir, emanet dizisi karakter isimleri neler gibi soruların sorulması üzerine, sizlere bu yazımızda emanet dizisi hakkında bilgiler ve emanet dizisinin konusunun ne olduğu hakkında bilgileri sizler için derledik. İlerleyen günlerde emanet dizi oyuncularının biyografi ve resimlerine buradan ulaşabilirsiniz.


Emanet Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Emanet Dizisi Fırat Özder - Mehmet Akif Alakurt
Emanet Dizisi Zelal - Özlem Yılmaz (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Emanet Dizisi Tahir Ağa - Engin Şenkan
Emanet Dizisi Halit - Deniz Celiloğlu
Emanet Dizisi Tülin - Pelin Acar (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Emanet Dizisi Ekrem - Ferit Kaya
Emanet Dizisi Ali - Alper Çabuk
Emanet Dizisi Hatun - Semra Dinçer
Emanet Dizisi Simge - İpek Elban (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Emanet Dizisi Nedret - Nergis Çorakçı
Emanet Dizisi Ayşe - Ahenk Demir
Emanet Dizisi Evser - Belgin Erdoğan (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Emanet Dizisi Meryem - Aytaç Öztuna
Emanet Dizisi Afet - Begüm Fil (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Emanet Dizisi Pirnaz - Özge Sezince (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Emanet Dizisi Caner - Gökay Müftüoğlu (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Emanet Dizisi Gül - Müge Bayramoğlu
Emanet Dizisi Sait - Ercan Özdal
Emanet Dizisi Sultan - Sultan Ulutaş
Emanet Dizisi Aslan Serman - Zeki Okan İrkören
Emanet Dizisi Metehan - Cankat Aydos
Emanet Dizisi Bedri - Haluk Cömert
Emanet Dizisi Hayriye - Filiz Kaya
Emanet Dizisi Zuhal - Nihan Balyalı
Emanet Dizisi Salih - Gökhan Bekletenler
Emanet Dizisi Perihan - Melahat Abbasova
Emanet Dizisi - Damla Demirsal
Emanet Dizisi Burak Demir

Emanet Dizi Konusu 

Başrollerinde Zelal karakterini canlandıran Özlem Yılmaz ve Murat karakterini canlandıran Mehmet Akif Alakurt'un rol aldığı Emanet dizisi, geleneğin, kanunun, askerin ve kan bağının kutsal olduğu Anadolu'dan imkansız bir aşkın hikayesini getiriyor ekranlara. bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Jandarma çevirmesinde masum bir adamın ölümüne sebep olan Murat (Mehmet Akif Alakurt), adaleti ararken öldürdüğü erkeğin güzel gelini Zelal'e (Özlem Yılmaz) çaresiz bir aşkla bağlanır. Murat ve Zelal kendilerini bir ihanet içinde buldukları Tuz Gölü ve Kapadokya'nın nefes kesen coğrafyasında adalete ve aşka ulaşmak için daha çok bedel ödeyeceklerdir.




emanet dizisi, emanet dizisi oyuncuları kimler, emanet dizisi oyuncu kadrosu resimli, emanet oyuncuları, yeni dizi emanet, emanet dizi konusu nedir, emanet dizisinde kim hangi rolde, emanet dizisi karakter isimleri, emanet oyuncuları resimleri, emanet karakter isimleri, emanet dizisinde kim kimdir, fox tv yeni emanet dizisi, emanet 1. bölüm izle, emanet tanıtım fragmanı, emanet yeni bölüm fragmanı, emanet oyuncuları, emanet dizisi ne zaman hangi kanalda saat kaçta, emanet dizisi izle, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, emanet dizisi karakterleri resimleri,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com