Googlede Ara

MEDCEZİR ELİF (AYBÜKE PUSAT) KİMDİR - AYBÜKE PUSAT KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR RESİMLERİ


- Reklamlar -
MEDCEZİR DİZİSİ ELİF KİMDİR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Star TV ekranlarının sevilen dizisi olan Medcezir yeni sezona da bomba gibi giriş yapmayı hedefliyor. Geçen sezon aldığı yoğun ilgi ile oldukça beğenilen Medcezir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile en çok izlenen diziler arasındadır. Sevilen ve ilgi ile takip edilen Medcezir dizisi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Can Gürzap, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Medcezir dizisinin yayınlanan her yeni bölümünde başrolde oynayan Yaman ve Mira'nın söyledikleri şarkılarda diziye damga vurmaktadır. Medcezir dizisinde bu sezon için, ayrılan isimlerin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerde olmuştur. Medcezir dizisine yeni katılan oyuncular dan bir tanesi Aybüke Pusat oldu.
Aybüke Pusat Medcezir dizisinde Elif karakterini canlandıracaktır. Çoğumuzun tanıdığı isim olan Aybüke Pusat 2014 Türkiye 3. güzelidir. Aybüke Pusat Medcezir dizisine katılması ile beraber, Aybüke Pusat kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve medcezir dizisi elif kimdir gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine sizlere Aybüke Pusat'ın hayatı hakkında bilgiler vereceğiz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Aybüke Pusat Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Medcezir dizisinde Elif karakterini canlandıran Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995 yılında Ankara da doğmuştur. 2005'de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Bale Bölümünü kazanmıştır. Klasik bale ve jazz dans, modern dans, karakter dans ve piyano eğitimleri almıştır.
Balerin olan güzel oyuncu Aybüke Pusat 2. üniversite eğitimine Anadolu Üniversitesi, İşletme Bölümünde devam ediyor, 2. sınıf öğrencisidir. İleri derecede İngilizce biliyor. Aybüke Pusat La Bayadere, Diana et action ve Fındıkkıran gibi eserlerde rol almıştır.

2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına başvuran Aybüke Pusat finale kalmış ve 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen final etabında 3. olmuştur. Star'ın düzenlediği Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında ilk dörde giren isimler şöyledir; Miss Turkey 1. güzeli Amine Gülşe, Miss Turkey 2. güzeli Dilan Çiçekdeniz, Miss Turkey 3. güzeli Aybüke Pusat, Miss Turkey 4. güzeli Gizem Koçak olmuştur. Aybüke Pusat şimdi ise Medcezir dizisinde Elif karakteri ile izleyici karşısına çıkmaktadır. 

Aybüke Pusat Boyu        : 1,72
Aybüke Pusat Kilosu      : 48
Aybüke Pusat Twitter     : https://twitter.com/aybukepusat
Aybüke Pusat Facebook  : tr-tr.facebook.com/pages/Aybüke-pusat/
Aybüke Pusat İnstagram : instagram.com/aybukepusat


Aybüke Pusat Resimleri







aybüke pusat kimdir, aybüke pusat kaç yaşında, aybüke pusat resimleri, aybüke pusat biyografi, aybüke pusat foto galeri, aybüke pusat hayatı, aybüke pusat nereli, medcezir elif kim, medcezir elif karakteri kim, medcezir elif kaç yaşında, medcezir elif gerçekte kim, medcezir elif resimleri, medcezir elif foto galeri, medcezir elif kaç yaşında, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir elif, elif medcezir resimleri, türkiye 3. güzeli, miss turkey 3. cüsü kim oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir elif karakteri, medcezir elifin gerçek adı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com