Googlede Ara

KARAGÜL DİZİSİ NARİN (ÖZLEM CONKER) KİMDİR - ÖZLEM CONKER KİMDİR RESİMLERİ VE BİYOGRAFİ


- Reklamlar -
KARAGÜL DİZİSİ NARİN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Fox Tv'nin sevilen dizilerden olan Karagül tüm heyecanı ile devam ediyor. Başarılı dizilere imza atan Fox Tv, iki sezondur Karagül dizisi ile oldukça reyting toplamayı başarmıştır. Her hafta Cuma günleri ekrana gelen Karagül dizisi izleyenlere heyecan dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. 

Geçen sezon gibi, bu sezonda iddialı olarak başlayan karagül dizisi sürpriz gelişmelerle izleyicinin karşısında oluyor. Başrollerinde Özcan Deniz, Ece Uslu, Hilal Altınbilek, Mesut Akusta, Yavuz Bingöl, Özlem Conker, Şerif Sezer ve Ayça Ayşin Turan gibi isimlerin yer aldığı sevilen dizi karagül en çok izlenen diziler arasındadır. Konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Karagül dizisindeki karakterler oldukça sevilmektedir. Karagül dizisinde Narin Mercan karakteri dizi oyuncuları arasında en fazla aranan isimlerdendir. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Narin karakterini Özlem Conker canlandırmaktadır. 

Sizlere bu yazımızda karagül dizisinde Narin karakterini canlandıran kimdir, karagül narin mercan kimdir, Karagül Narin resimleri, Karagül Narin kaç yaşındadır, nerelidir, gerçek adı nedir gibi çok sorulan soruların cevaplarını paylaşacağız.


KARAGÜL DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Karagül Dizisindeki Narin Karakteri Kimdir?


Özlem Conker Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Karagül dizisinde Narin karakterini canlandıran güzel oyuncu Özlem Conker 1 Temmuz 1973 yılında Ankara'da doğmuştur. İlköğretim ve lise eğitimini Ankara da tamamlayan başarılı oyuncu Yüksek öğrenimini Hollanda'nın Tilburg kentinde Opleidingscentrum Speciale Onderwijszorg'ta yapmıştır. Özlem Conker Başak Gürsoy Mankenlik Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Oyunculuk üzerine bir çok eğitim alarak ve kendini geliştirerek devam eden Özlem Conker, İlk olarak Metin Özülkü'nün 1996 yılına damgasını vuran Seninle Olmak Var ya klibinde rol almışır. Aynı yıl başrolünü Cüneyt Arkın ve Şoray Uzun'un paylaştığı TGRT'de yayınlanan Bizim Ev dizisine 2. sezonunda girmiştir. Bu ilk büyük işinin ardından çeşitli dizi ve film yapımlarında yer almıştır.

2002'nin Eylül ayında başrolünü Emrah ve Nurseli İdiz'le paylaştığı Kanal D için çekilen Kınalı Kar dizisinde oynamaya başladıktan sonra doğudaki ülkeler dahil geniş kesimlerce popülariteye sahip olmuştur. 
Oynadığı her dizide ve filmde güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çeken ve adından söz ettiren başarılı oyuncu Özlem Conker şimdilerde ise Fox Tv ekranlarının sevilen ve ilgi gören Karagül dizisinde Narin karakteri ile izleyicinin karşısındadır.


Özlem Conker Boyu       : 1,73
Özlem Conker Kilosu      : 56
Özlem Conker Twitter    : https://twitter.com/ozlemconker
Özlem Conker Facebook : https://tr-tr.facebook.com/OzlemConkerr


Özlem Conker Rol Aldığı Diziler

- Karagül (dizi) (2013) - Narin Mercan
- Canan (2011) - Canan
- Aşk ve Ceza (2011)
- Bahar Dalları (2009-2010)
- Ömre Bedel (2009)
- Oğlum İçin (2007) - Bahar
- Eksik Etek (2007) - Deniz
- Rüyalarda Buluşuruz (2006) - Sinem
- Çapkın (2005) - Alev
- Sensiz Olmuyor (2005) - Gönül
- Kınalı Kar (2002-2004) - Nazar
- Derya & Deniz (2002) - Derya
- Vasiyet (2002) - Zeliha
- Bıçak Sırtı (2001)
- Kurşun Kalem (2000)
- Mert Ali (2000) - Pervin
- Aynalı Tahir (2001) - Leyla
- Bizim Ev (1996) - Neslihan



Özlem Conker Resimleri








özlem conker kimdir, özlem conker kaç yaşında, özlem conker biyografi, özlem conker görselleri, özlem conker boyu kaç, özlem conker kilosu, özlem conker foto galeri, özlem conker wikipedi, özlem conker hakkında bilgi, özlem conkerin yaşı kaç, özlem conker kim, özlem conker videoları, özlem conker resimleri, özlem conker dizileri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, karagül dizisi narin kim, karagül narin karakteri kim, karagüldeki narin kimdir, karagül dizisi narin karakteri gerçekte kim, karagül narin kaç yaşında, karagül narin gerçek adı ne, karagül narin, karagül narin resimleri, narin, narin resimleri, narin karagül, narin karagül kim,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com