Googlede Ara

MEDCEZİR ORKUN (METİN AKDÜLGER) KİMDİR - METİN AKDÜLGER KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR RESİMLERİ


- Reklamlar -
MEDCEZİR DİZİSİ ORKUN...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Geçen sezon en çok izlenen dizilerden birisi olan Medcezir dizisi bu sezonda aynı başarısını sürdürerek izlenmeye devam ediyor. Özellikle gençlerin ilgi gösterdiği Medcezir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile en çok izlenen diziler arasındadır. Sevilen ve ilgi ile takip edilen Medcezir dizisi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Barış Falay, Metin Akdülger, Can Gürzap, Şebnem Dönmez gibi isimler yer alıyor.

Medcezir dizisinin yayınlanan her yeni bölümünde başrolde oynayan Yaman ve Mira'nın söyledikleri şarkılarda diziye damga vurmaktadır. Medcezir dizisinde bu sezon için, ayrılan isimlerin yanı sıra dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılan isimlerde olmuştur. Medcezir dizisinde sevilen oyuncular arasında Metin Akdülger de yer alıyor.
Metin Akdülger Medcezir dizisinde Orkun karakterini canlandırmaktadır. Çoğumuzun tanıdığı isim olan Metin Akdülger Medcezir dizisi ile beraber, Metin Akdülger kimdir, kaç yaşındadır, boyu kilosu kaçtır ve medcezir dizisi Orkun kimdir gibi soruların sorulmaya başlaması üzerine sizlere Metin Akdülger'in hayatı hakkında bilgiler vereceğiz.

MEDCEZİR DİZİ OYUNCULARI KİMLER>>>

Medcezir Dizisi Orkun Karakteri Kimdir?

Metin Akdülger Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Medcezir dizisinde Orkun karakterini canlandıran Metin Akdülger 1 Ocak 1988 yılında Bursa’da doğmuştur. Medcezir dizisinin uakışıklı oyuncusu olan Metin Akdülger ilk kez rol aldığı sinema filmi ile oyunculuğa ilk adımı güçlü bir şekilde atmıştır. 

Genç ve yakışıklı oyuncu Metin Akdülger Koç Üniversitesinde Uluslararası İlişkiler bölümünde eğitim almaktadır. 
Hayallerindeki oyunculuk mesleğini icra etmek üniversite üçüncü sınıftayken Yıldız Kenter’den için oyunculuk dersleri almıştır. Ardından özel olarak verilen tüm oyunculuk derslerini almıştır. Bu eğitimlerden sonra ilk olarak Craft Tiyatro’da Kaset adındaki bir tiyatro oyununda ilke kez sahneye çıkmıştır.
Ahmet Küçükkaya’nın Bensiz adlı sinema filmde Necip adlı bir karakteri canlandırmaktadır. Canlandırdığı karakter için tam bir yıl boyunca çalışmıştır. Bu karakter felç geçiren bir futbolcudur. Metin Akdülger bu rolü canlandırabilmek için sekiz ay boyunca vücut çalışmıştır. Bu sayede tam on yedi kilo vermiştir.

Oyuncu şimdilerde Star Tv ekranlarında olan ve sevilen Medcezir dizisinde Orkun rolüne hayat veriyor.


Metin Akdülger Facebook : 
https://tr-tr.facebook.com/MetinAkdulgerFan
Metin Akdülger Twitter    : https://twitter.com/MetinAkdulger


Metin Akdülger Rol Aldığı Dizi ve Fimler


- Medcezir (Orkun) dizi
- Bensiz (sinema filmi)


Metin Akdülger Resimleri








metin akdülger kimdir, metin akdülger kaç yaşında, metin akdülger resimleri, metin akdülger biyografi, metin akdülger foto galeri, metin akdülger hayatı, metin akdülger nereli, medcezir orkun kim, medcezir orkun karakteri kim, medcezir orkun kaç yaşında, medcezir orkun gerçekte kim, medcezir orkun resimleri, medcezir orkun foto galeri, medcezir orkun kaç yaşında, medcezir dizi oyuncuları kimler, medcezirde kim kimdir, medcezir orkunorkun medcezir resimleri, türkiye 3. güzeli, miss turkey 3. cüsü kim oldu, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir, medcezir orkun karakteri, medcezir orkunun gerçek adı,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com