Googlede Ara

TRABZONSPOR FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR - 14 EYLÜL 2014 TRABZON FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI


- Reklamlar -
TRABZON FENERBAHÇE MAÇI BİLET FİYATLARI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
2014-2015 Süper Lig sezonundaki derbi tarihlerini daha önceki yazılarımızda paylaşmıştık. Şimdi ise Süper ligde gözler ligin ikinci haftasına ve ikinci haftada oynanacak maçlara çevrildi. Süper Ligin ikinci hafta maçları arasında olan ve haftaya damga vuracak olan maç şüphesiz Trabzonspor ve Fenerbahçe derbi maçı olacaktır. 

Trabzonspor Fenerbahçe maçı 14 Eylül de Trabzon Avni Aker stadında oynanacaktır. Trabzonspor'un evine konuk olacak olan Fenerbahçe derbi maçı hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 14 Eylül 2014 Pazar akşamı saat 20:00 de oynanacak olan Trabzonspor Fenerbahçe maçı için taraftarlar şimdiden maç bileti ve passolig kart araştırmalarına girmiştirler. 


Maç gününü heyecanla bekleyen taraftarların şimdiden Trabzon Fenerbahçe maçı bilet fiyatları kaç para diye araştırmalar yapmaktadırlar. Bu heyecanlı derbinin maç biletleri satışa çıktı. Sizlere bu yazımızda Fenerbahçe Trabzonspor maçı bilet fiyatları hakkında bilgileri derledik.  


Trabzonspor Fenerbahçe Maç Biletleri Ne Kadar?
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki maçı bilet fiyatları şöyle: 

Kale Arkası      : 40 TL 
Maraton           : 60 TL 
Kapalı Kenar   : 100 TL
Kapalı Orta      : 120 TL
VIP                   : 200 TL
VIP Özel A-B   : 1000 TL
VIP Özel C-D-E-F-G-H-I : 500 TL.



14 Eylül 2014 Pazar akşamı oynanacak olan Trabzonspor Fenerbahçe maçı için Bordo-mavili kulüp, taraftarların Fenerbahçe maçını izleyebilmesi için öncelikle PASSOLİG kartı almasının zorunlu olduğunu açıkladı.




tabzonspor fenerbahçe, tabzonspor fenerbahçe maçı ne zaman, tabzonspor fenerbahçe maçı biletleri, tabzonspor fenerbahçe maç biletleritabzonspor fenerbahçe biletleri kaç para, tabzonspor fenerbahçe maçı biletleri nerden alınır, tabzonspor fenerbahçe maçı ne zaman oynanacak, tabzonspor fenerbahçe maçı, tabzonspor fenerbahçe derbisi, ts fb maçı biletleri, tabzonspor fener maçı bilet fiyatları, tabzonspor fener maçı 14 eylül, 14 eylül tabzonspor fener maçı bilet fiyatları kaç para, 14 eylül fener tabzonspor maçı bilet fiyatları, fenerbahçe tabzonspor biletleri, süper lig 2. hafta maçları, maç biletleri kaç para, biletix, passolig kart, ikinci hafta maç programı, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com