Googlede Ara

GÖKHAN TEPE GELSEN DE ANLATSAM ŞARKISI VE SÖZLERİ - GÖKHAN TEPE YENİ 2014 ALBÜMÜ


- Reklamlar -
GÖKHAN TEPE GELSEN DE ANLATSAM...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarısını kanıtlamış sanatçıların arasında yer alan Gökhan Tepe, bu başarısını sürdürmeye devam ediyor. Müzik dünyasının önemli isimlerinden olan Gökhan Tepe yeni single albümü Gelsen De Anlatsam ile tüm müzik marketlerde ve online satış kanallarında yerini almış durumdadır. Gökhan Tepe yeni albümü 2015'te çıkarmayı planlıyor, fakat albüm öncesi hayranlarına sürpriz yapan yakışıklı sanatçı Gökhan Tepe Gelsen De Anlatsam isimli bir single albüm yayınlayarak hayranlarını sevindirmeyi başardı.

Gelsen De Anlatsam isimli Sony Müzik etiketiyle çıkan yeni single'ın düzenlemesi Gökhan tepe'ye aittir. Gökhan Tepe yeni Single albümünde yer alan Gelsen De Anlatsam isimli şarkının sözleri Şebnem Sungur'a ait, müziği ise Gökhan Tepe'nin imzasını taşıyor. Sizlere bu yazımızda başarılı sanatçı Gökhan Tepe Gelsen De Anlatsam isimli şarkısının sözlerini paylaşacağız.


Gökhan Tepe Gelsen De Anlatsam Şarkı Sözleri


Gökhan Tepe - Gelsen De Anlatsam Sözleri
Sol yanım söndü,
Yanmıyor artık.
Bayıldığım aşktan şehir,
Zifiri karanlık.
Kayboldu herkes,
Ne isim ne de bir adres.
Fakir bir hasret elimde,
Şimdi senden emanet
Oysa serin dallarımda, 
Yeşillerin vardı.
İklim hep bahardı,
Bazen yağmur da yağardı
Tüm bunlar sanki
Aylar yıllarca önceydi.
Gelsen de anlatsam sana,
Öyleydi böyleydi
Şimdi hangi cehennemi cennet yapıyorsun?
Hangi kurak topraklara güller ekiyorsun?
Her kimle ve nerdeysen dön ne olursun.
Bıraktığın bu yerde çok özleniyorsun.

gökhan tepe, gökhan tepe yeni albümü, gökhan tepe yeni albüm şarkısı, gökhan tepe gelsende anlatsam, gökhan tepe gelsende anlatsam şarkı sözleri, gökhan tepe gelsende anlatsam sözü, gökhan tepe hangi cehennemi cennet yapıyorsun şarkısı, gökhan tepe özleniyorsun şarkı sözleri, gökhan tepe yeni şarkısının sözleri, gökhan tepe gelsende anlatsam indir, gökhan tepe gelsende anlatsam mp3, gökhan tepe yeni albümü dinle, gökhan tepe gelsende anlatsam şarkı sözü, gelsende anlatsam sözleri, hangi cehennemi cennet yapıyorsun şarkısını kim söylüyor, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com