Googlede Ara

HANDE YENER BERKSAN HABERİ VAR MI ŞARKI SÖZLERİ - BERKSAN HANDE YENER HABERİ VAR MI


- Reklamlar -
BERKSAN HANDE YENER HABERİ VAR MI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Sitemizin müzik bölümünde sizlere müzik adına tüm gelişmeleri haberleri, yeni çıkan albüm ve şarkılar hakkında bilgi vererek tanıtmaya devam ediyoruz. Şu sıralar bir çok sanatçı albüm çıkarmış durumdadır. Sizlere bu yazımızda pop müziğin sevilen sesi olan Berksan'ın albümü hakkında bilgiler vereceğiz. 

Berksan Haberi Var Mı albümünde toplam 5 şarkı yer almaktadır. Berksan albümle aynı ismi taşıyan Haberi Var Mı isimli şarkıda yine kendi gibi sevilen ve takip edilen isim olan Hande Yener ile düet yapmışlardır. Şu sıralar en çok dinlenen ve sevilen şarkılar arasında yer alan Hande Yener ve Berksan'ın beraber söyledikleri haberi var mı şarkısı dinleyiciler tarafından oldukça sevilmiş durumdadır. İki başarılı sanatçı olan Hande Yener ve Berksan haberi var mı isimli şarkıya bir de klip çekerek müzik kanallarında yer almaya başladılar. 

Sizlere bu yazımızda Berksan Hande Yener Haberi Varmı şarkısı ve hande yener berksan düet şarkısı haberi var mı sözleri gibi aramaların yapılması üzerine yazımızın devamında şarkının sözlerini bulabilirsiniz.

Berksan Hande Yener Haberi Var mı Şarkı Sözleri

Hande Yener & Berksan - Haberi Varmı Şarkı Sözü

Haberi var mı? Haberi var mı?
Başka bir eli tuttuğumdan, mutluluğumdan,
unuttuğumdan, konu kapandı, Haberi var mı?
Bende bir bilgi var
Çok soğukmuş oralar
Nasıl düzelecek sendeki havalar

Her şeyin bir ilki var
Bu kalbin bir fikri var
Biraz geziyoruz, deniyoruz bu aralar

Ağlar ağlar, duysa ağlar.
Ona dünya dar bu zamanlar
Anlar anlar durumu anlar
Seni bulmak zor bu zamanlar..

hande yener berksan, hande yener berksan haberi var mı, hande yener berksan haberi var mı şarkısı dinle, hande yener berksan haberi var mı şarkı sözleri, hande yener berksan haberi varmı indir dinle, berksan hande yener haberi var mı şarkısı, berksan ve hande yenerin beraber söyledikleri şarkı, berksanın hande yenerle söylediği şarkı, berksan hande yener haberi var mı klip şarkısı, hande yenerin yeni şarkı, berksanın yeni şarkısı, hande yener haberi var mı, berksan haberi var mı şarkı sözleri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com