Googlede Ara

GÖNÜL İŞLERİ ÇİSİL (GÜMEÇ ALPAY) KİMDİR - GÜMEÇ ALPAY KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
GÖNÜL İŞLERİ DİZİSİ ÇİSİL...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Ekranların sevilen dizisi Gönül İşleri yayınlandığı ilk bölümden beri ilgi izlenmeye devam ediyor. Sevilen diziler arasında yerini alan Gönül İşleri dizisi hakkındaki tüm bilgileri yazımızda ve sitemizin dizi bölümünde bulabilirsiniz.

Gönül İşleri dizisi konusu, anneleri ölen 3 kız kardeşin babaları ile hayat mücadelesini ve yaşadıklarını konu alacak. Gönül İşleri dizisi başrollerinde Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Pamir Pekin gibi isimler yer alıyor. Gönül İşleri dizisinde 3 kız kardeş olan Saadet, Servet ve Sevda isimli kardeşlerin hayatları anlatılacak. 

Gönül İşleri dizi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de oldukça beğenilmektedir. Bir çok ünlü ve başarılı oyuncunun bulunduğu Gönül İşleri dizisinde Çisil karakterini canlandıran yani Gümeç Alpay dizinin dikkat çeken isimlerinden biridir. 
Gönül İşleri dizisi Çisil karakterini canlandıran Gümeç Alpay kimdir, Gönül İşleri çisil kimdir, Gümeç Alpay kaç yaşındadır, gibi soruların sorulması ile beraber sizlere Gümeç Alpay hayatı hakkında bilgileri derledik. 

GÖNÜL İŞLERİ DİZİ OYUNCULARI>>>

Gönül İşleri Dizisi Çisil Karakteri Kimdir?

Gümeç Alpay Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
Gönül İşleri dizisinde Çisil karakterini canlandıran Gümeç Alpay 18 Ocak 1984 yılında Ankara da doğmuştur. İlköğretim ve lise eğitimini Çanakkale de tamamlayan Gümeç alpay, ardından 2003 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Bölümü’ne girdi. 2007′de konservatuardan mezun oldu. 

Gümeç Alpay ilk dizi oyunculuk kariyerine 2005 yılında yayınlanan Kısmet isimli dizi ile başlamıştır. Yine aynı yıl Maki isimli dizide rol alan Gümeç Alpay artık tanınan bir oyuncu olmayı başarmıştır. Doktorlar, Ümit Milli, Melekler Korusun, Seni Bana Yazmışlar gibi dizilerde de rol alan başarılı oyuncu artık aranan bir oyuncu haline gelmiştir. 
Gümeç Alpay 2010 ve 2011 yılları tiyatro sezonunda John Cariani’nin yazdığı Sıfır Derecede Aşk oyunu ile Tiyatro Fora’nın kadrosuna katıldı. Buz Pateni, Drama Eğitmenliği, Dublaj, Roller Skate yapan başarılı oyuncu Gümeç Alpay şimdi ise Gönül İşleri dizisinde Çisil karakterini canlandırmaktadır. 2012 yılında evlenen ve artık ismini Gümeç Alpay Aslan olarak kullanan başarılı oyuncu Star Tv de yayınlanan evlerden biri dizisinde Ayla karakterini canlandırmıştır. 2 sezondur İstanbul Devlet tiyatrosunda 3 Kız kardeş isimli oyunda Natalia İvanovna karakterini oynamaktadır. Ayrıca Unutursam Fısılda filminde Hande karakterini canlandırmaktadır.

Gümeç Alpay'ın Gönül İşleri dizisinde canlandırdığı Çisil karakteri; 
Çisil, Sevda'nın tek arkadaşı ve Alev'in kız kardeşidir. Ablasının etkisinde kalarak ya da Sevda'ya sinir olduğundan zaman zaman kötü şeyler yapsa da sonradan pişman olur. Sevda ve Çisil'in ablalarının arkadaşlıkları kadar geçmişleri vardır. 
Birbirlerinin hassas noktalarını bilmektedirler. Çisil, Sevda'yı deli gibi kıskanmaktadır. Aynı okulda okumaktadırlar. Çisil de güzel bir kızdır ama hiçbir zaman Sevda kadar güzel olmamıştır. Elindeki bütün imkanlara rağmen Sevda'nın karizmasına asla sahip olamamıştır. Sevda da Çisil'in damarına basmayı ihmal etmez. Fırsatını bulduğunda lafı yapıştırır, Çisil'i küçük düşürür.

Gümeç Alpay Rol  Aldığı Diziler

- Gönül İşleri
- Evlerden Biri
- Seni Bana Yazmışlar
- Serçe
- Melekler Korusun
- Doktorlar
- Ümit Milli
- Kısmet
- Maki

Gümeç Alpay Resimleri



gönül işleri, gönül işleri dizisi, gönül işleri dizi oyuncuları kimler, gönül işleri çisil, gönül işleri çisil kimdir, gönül işleri çisil karakteri kim, gönül işleri çisil resimleri, gönül işleri çisil gerçek adı ne, gönül işleri dizisi çisil kim, gönül işleri çisil kaç yaşında boyu kilosu kaç, gümeç alpay kimdir, gümeç alpay kaç yaşında, gümeç alpay boyu kilosu kaç, gümeç alpay sevgilisi, gümeç alpay biyografi, gümeç alpay resimleri, gümeç alpay hayatı, gümeç alpay gönül işleri, gönül işleri gümeç alpay çisil karakteri, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com