Googlede Ara

PARAMPARÇA DİZİSİ CANSU (LEYLA TANLAR) KİMDİR - LEYLA TANLAR KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
PARAMPARÇA DİZİSİ CANSU...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv'nin yeni dizisi olan Paramparça dizisi hakkında bilgileri vermeye devam ediyoruz. Daha önceki yazımızda Paramparça dizi oyuncuları kimler ve konusu nedir gibi bilgileri paylaşmıştık. Biyografi bölümümüzde ise Paramparça dizisindeki tüm oyuncuların hakkında merak edilenleri, resimlerini ve biyografilerini bulabilirsiniz. 

Paramparça dizisi başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar ve Cemal Hünal gibi isimler yer almaktadır. Paramparça konusu eşi Almaya'ya gittikten sonra görümcesi ve kızı Hazal ile birlikte yaşayan ve bir çeyizci dükkanında çalışan Gülseren ile zengin, yakışıklı, evli bir adam olan Cihan ile tanışmalarını birbirlerine istemeden aşık olmaları ve sıradışı bir aşkı yaşamalarını konu alacak. Paramparça dizisi konusu ve oyuncuları ile oldukça beğenilmiştir. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan Cansu karakterini canlandıran Leyla Tanlar dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir.

Sizlere bu yazımızda paramparça dizisinde Cansu karakterini canlandıran Leyla Tanlar hakkında bilgileri paylaşacağız. Paramparça dizisi Cansu kimdir, Leyla Tanlar kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ile birlikte sizler için Leyla Tanlar biyografi bilgilerini derledik.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Cansu Karakteri Kimdir?


Leyla Tanlar Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Cansu karakterini canlandıran Leyla Tanlar dizinin oyuncuları arasında güzelliği ile dikkat çekmektedir. 

Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya yani Cihan karakterinin kızı rolunü canlandıran Leyla Tanlar hakkında fazla bilgi bulunmadığı için, güzel oyuncu ile ilgili bilgiler elimize geçtikçe sizlerle paylaşacağız.

Paramparça dizisinde Leyla Tanlar'ın canlandırdığı Cansu karakteri;
Cihan ile Dilara çiftinin 15 yaşındaki kızlarıdır. Derslerinde ve spor olarak yaptığı binicilikte oldukça başarılı bir kız olan Cansu, Sıcak, dürüst ve iyi bir karakterdir. Annesinin mesafeli tutumundan ve başarı hırsından dolayı babası ile daha iyi bir ilişki içerisinde. Maddiyat yerine maneviyata önem verir. En büyük destekçisi abisi Ozan’dır.

Leyla Tanlar Resimleri



paramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları, paramparça dizi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi cansu, paramparça dizisi cansu kimdir, paramparça cansu karakteri kimdir, paramparça dizisindeki cansu kim, paramparça dizisi cansu gerçek adı, paramparça dizisindeki cansunun gerçek ismi, paramparça dizisi cansu karakteri hakkında bilgi, paramparça dizisi cansu resimleri, paramparça cansu kaç yaşında, paramparça dizisi cansunun boyu kilosu kaç, leyla tanlar, leyla tanlar kimdir, leyla tanlar kaç yaşında, leyla tanlar resimleri, leyla tanlar boyu kilosu kaç, leyla tanlar biyografi, leyla tanlar hakkında bilgi, leyla tanlar kim, leyla tanlar paramparça dizisi, leyla tanlar görselleri, leyla tanlar paramparça dizisinde hangi karakteri canlandırıyor, leyla tanların dizideki ismi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com