Googlede Ara

MUSTAFA CECELİ 17 MİLYON ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - MUSTAFA CECELİ YENİ ALBÜMÜ


- Reklamlar -


MUSTAFA CECELİ 17 MİLYON ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Başarılı sanatçı Mustafa Ceceli'nin hafızalarda kalan ve büyük kitlelere ulaştığı şarkılardan olan Es, Eksik, Limon Çiçekleri, Sevgilim gibi şarkılar ile büyük beğeni toplayan sanatçı yeni albümü Kalpten ile de aynı başarıyı sürdürmektedir.

Herkesin tanıdığı ve şarkılarını ezbere bildiği sanatçı olan Mustafa Ceceli büyük hayran kitlesine sahiptir. Yaptığı ve seslendirdiği şarkılar ile yediden yetmişe küçük büyük herkesin dinlediği isim olan Mustafa Ceceli yepyeni albümü ile yine bir numara olmayı başarmıştır.

Mustafa Ceceli Kalpten adını verdiği yeni albümü ile tüm müzik marketlerde yerini aldı. Sevenleri tarafından büyük merakla beklenen Mustafa Ceceli Kalpten albümü birbirinden güzel şarkılardan oluşmaktadır. 

Mustafa Ceceli 2014 Kalpten albümünde toplamda 14 şarkı yer almaktadır. Albümde yer alan şarkılardan iki tanesi Azeri bir şarkıdır. Bu şarkılar ise Alem Güzel ve Bir Anlık isimli şarkılardır. 

Başarılı sanatçı Mustafa Ceceli yeni albümündeki sevilen şarkılarından bir tanesi de 17 Milyon isimli şarkıdır. Dinleyiciler tarafından en çok beğenilen şarkılardan biri olan 17 Milyon şarkısının sözlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ALBÜM ŞARKILARI>>>


Mustafa Ceceli 17 Milyon Şarkı Sözleri

Büyük görünür dağlar oysa
Yukarıdan bakan için küçük bir nokta
Şöyle bakınca sağıma soluma
Herkes ördüğü duvarlar arkasında
Karşıdan gördüğünün bir suret olduğunu
Anlıyor insan tanıştığında
Olduğu gibi değil olmak istediği gibi 
Davranıyor insan yalanlarında
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
17 milyon olsun şehir boşver
Son kaç metrekare yalnızlıktasın?
Oynadığın mutluluk oyunlarını 
geç bir kalemde
İyi misin gerçekten 
bana ondan haber ver

Söz - Müzik: Sadık Karan

Düzenleme: Mustafa Ceceli


mustafa ceceli, mustafa ceceli yeni şarkısı, mustafa ceceli 17 milyon şarkısı, mustafa ceceli 17 milyon şarkı sözleri, mustafa ceceli 17 milyon şarkısı indir, mustafa ceceli 2014 yeni albüm şarkıları, mustafa ceceli 2014 yeni albümünün ismi, mustafa ceceli kalpten albümü dinle, mustafa ceceli 2014 şarkıları ve sözleri, mustafa ceceli 2014 yeni kalpten albümü, albüm indir, yeni çıkan albümler, mustafa cecelinin albümü, mustafa ceceli yeni albüm şarkıları dinle, mustafa ceceli yeni albümündeki şarkıların isimleri, mustafa ceceli 17 milyon şarkısı, şarkı sözleri, 17 milyon şarkı sözleri mustafa ceceli, mustafa cecelinin 17 milyon şarkısı kimin,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com