Googlede Ara

MUSTAFA CECELİ GÜL RENGİ ŞARKISI VE ŞARKI SÖZLERİ - MUSTAFA CECELİ YENİ ALBÜMÜ


- Reklamlar -
MUSTAFA CECELİ GÜL RENGİ ŞARKISI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Herkesin tanıdığı ve şarkılarını ezbere bildiği sanatçı olan Mustafa Ceceli büyük hayran kitlesine sahiptir. Yaptığı ve seslendirdiği şarkılar ile yediden yetmişe küçük büyük herkesin dinlediği isim olan Mustafa Ceceli yepyeni albümü ile yine bir numara olmayı başarmıştır.

Başarılı sanatçı Mustafa Ceceli'nin hafızalarda kalan ve büyük kitlelere ulaştığı şarkılardan olan Es, Eksik, Limon Çiçekleri, Sevgilim gibi şarkılar ile büyük beğeni toplayan sanatçı yeni albümü Kalpten ile de aynı başarıyı sürdürmektedir. 

Mustafa Ceceli Kalpten adını verdiği yeni albümü ile tüm müzik marketlerde yerini aldı. Sevenleri tarafından büyük merakla beklenen Mustafa Ceceli Kalpten albümü birbirinden güzel şarkılardan oluşmaktadır. 

Mustafa Ceceli 2014 Kalpten albümünde toplamda 14 şarkı yer almaktadır. Albümde yer alan şarkılardan iki tanesi Azeri bir şarkıdır. Bu şarkılar ise Alem Güzel ve Bir Anlık isimli şarkılardır. 

Başarılı sanatçı Mustafa Ceceli yeni albümündeki sevilen şarkılarından bir tanesi de Gül Rengi isimli şarkıdır. Dinleyiciler tarafından en çok beğenilen şarkılardan biri olan Gül Rengi şarkısının sözlerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.

MUSTAFA CECELİ KALPTEN ALBÜM ŞARKILARI>>>


Mustafa Ceceli Gül Rengi Şarkı Sözleri

Havasından suyundan aşk damlayan
Yarim var gül renginde
Dünyaları verseler kar etmez
Olmaz ki sen denginde
Aşkıdır ruhumda yankılanan
Duyduğum her seste
O can ki sevdası sonsuzumdur
Aldığım her nefeste
Son aşkım ilk yarim can bildiğim
Vefalı sevdiğimsin
Derdimi derdinle böldüğümde
Ömrümü verdiğimsin

Söz - Müzik: Süleyman Billor
Düzenleme: Mustafa Ceceli


mustafa ceceli, mustafa ceceli yeni şarkısı, mustafa ceceli gül rengi şarkısı, mustafa ceceli gül rengi şarkı sözleri, mustafa ceceli gül rengi şarkısı indir, mustafa ceceli 2014 yeni albüm şarkıları, mustafa ceceli 2014 yeni albümünün ismi, mustafa ceceli kalpten albümü dinle, mustafa ceceli 2014 şarkıları ve sözleri, mustafa ceceli 2014 yeni kalpten albümü, albüm indir, yeni çıkan albümler, mustafa cecelinin albümü ne zaman çıkacak, mustafa ceceli yeni albüm şarkıları dinle, mustafa ceceli yeni albümündeki şarkıların isimleri, mustafa ceceli gül rengi şarkısı, şarkı sözleri, gül rengi şarkı sözleri mustafa ceceli, mustafa cecelinin gül rengi şarkısı kimin,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com