Googlede Ara

8 OCAK PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ - YARIN OKULLAR TATİL OLACAK MI - PERŞEMBE OKUL VAR MI


- Reklamlar -
8 OCAK PERŞEMBE OKULLAR TATİL Mİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
5 Ocak Pazartesi akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı etkisini göstermeye devam etmektedir. Bu duruma çok sevinen öğrencilerin hergün gözü kulağı valiliklerden yapılacak açıklamalardadır. Günlerdir yapılan açıklamalara ve uyarılara rağmen kar beklenildiği yağmamıştır.

Son yılların en sert soğuk hava dalgası Türkiye de kendini hissettirmeye devam etmektedir. Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan soğuk hava yurdun bazı bölgelerinde yoğun kar yağışı olarak görülmektedir.

Ocak ayının ilk günlerinde soğuyan hava ile ilgili yetkililer açıklamalara bulunmaya devam ediyorlar. Özellikle son 2-3 gündür yoğun kar yağışı beklenmesi nedeni ile oldukça sıkı önlemler alınmaya ve uyarılar gelmeye devam ediyorlar.

4 Ocak 2015 Pazartesi günü akşam saatlerinde başlayacağı belirtilen yoğun kar yağışı için büyük önlemler alınmaya devam ediyor. Yetkililerden yapılan açıklamalara göre son yılların en yoğun kar yağışı olacağı bekleniyor. 

Pazartesi günü akşam saatlerinde başlayan, fakat beklenilen yoğunlukta yağmayan kar biraz da olsa herkesi rahatlatmıştır. Kar yağışının başlaması ile birlikte aralıksız olarak 3 veya 4 gün süreceği belirtiliyor. Bu belirtilen günlere herkesi tedbirli olmaları konusunda uyaran valilik bu kar yağışının beklenenin de üzerinde olacağını söylemektedir.

8 Ocak Perşembe Günü Okullar Tatil

bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
2 gündür tatil olan okullar öğrencileri sevindirmeye devam etmektedir. İki gündür akşam saatlerinde okulların tatil olması haberi gelmektedir. Bu durumdan hoşnut olan öğrencilerin şimdi ise gözü Perşembe gününe çevirdiler.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesinden yapılan yoğun kar yağışı ve olumsuzluklara karşı açıklamalar doğrultusunda en çok veliler tedirgin olmaktadırlar. Velilerin ve öğrencilerin merak ettikleri bu kar yağışında yani 8 ocakta okulların tatil olup olmayacağıdır. 

Valilikten 8 Ocak 2015 Perşembe günü Okullar tatil Bugün kar yağışının etkisine bakılarak bu konu hakkındaki açıklamalarda bulunan İstanbul Valiliği 8 Ocak Perşembe günü okulların tatil olduğunu bildirdi.


Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer veriliyor: 

"Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri 2014-2015 kış sezonu için aralarında Kar Kaplanının da olduğu 1028 araç ve iş makinesi, 4 bin 815 personel ile karlı hava koşullarıyla mücadele ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı tüm birimler ile ihtiyaç halinde hizmet veren şirketlerden araç ve personel desteği sağlanacak. 

AKOM Koordinasyonunda yürütülecek çalışmalara İtfaiye, 45 adet (Hızır güç) 6*6*6 Afet Müdahale ve Kurtarma Aracı ve 1.058 Personeli ile katılacak. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı; Kadıköy, Taksim, Saraçhane, Yenikapı, Eminönü, Üsküdar, Ümraniye, Beykoz, Göztepe, Kartal Meydanlarında; 223 Personel ve 38 araç ile kış mücadele çalışmaları yapacak. Atık Yönetimi Müdürlüğü; 613 Durak, 207 Üst ve Alt Geçit, 7 Çöp Aktarma İstasyonu, işleme tesisleri, depo sahası yollarında 616 Personel ve 71 araç ile görev yapacak. Zeytinburnu Spor Salonunda, 470 vatandaş misafir ediliyor.

perşembe günü okul varmı, perşembe tatil mi, perşembe günü okullar tatil mi, 8 ocakta okullar tatil mi, kar tatili var mı, 8 ocak, 8 ocak okullar açık mı, 8 ocak kar tatili oldu mu, yarın okul var mı, yarın okula gidecekmiyiz, 8 ocakta okullar tatil mi, 8 ocak kar tatili, okullar yarın tatil mi, okullar perşembe günü tatil mi, okullar perşembe cuma tatil mi, okullar tatil edildi mi, 8 ocak okul var mı yok mu, son dakika, sondakika haberler, sondakika okullar tatil edildi, okular tatil edildi mi 8 ocak, 08/01/2015 tatil mi, 08.01.2015 okullar tatil mi, okullar tatil,

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com