Googlede Ara

ULAN İSTANBUL KARLOS YARGILAMAYIN DOSTLAR ŞARKISI - KARLOS 29. BÖLÜMDE SÖYLEDİĞİ YARGILAMAYIN DOSTLAR ŞARKISI


- Reklamlar -
ULAN İSTANBUL KARLOS YARGILAMAYIN DOSTLAR...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Kanal D de her hafta yeni bölümleri ile ekranlara gelen sevilen dizi Ulan İstranbul tüm hızıyla devam etmektedir. 

Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizileri arasında olan Ulan İstanbul dizisi yeni bölümü olan 29. bölüm ile ekranlarda olacaktır. Yılbaşı nedeni ile yayınlanmayan dizinin yeni bölümü olan, Ulan İstanbul 29. bölüm 12 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacaktır. 

İzleyici tarafından merakla beklenen ulan istanbul 29. bölüm fragmanı yayınlandı. dizinin yeni fragmanında, yine dizi izleyicileri sevindirmektedir. Yeni bölüm fragmanında Karlos yine bir şarkı söylemektedir. 

Nezarette olan ekip kendi aralarında kaç yıl yatacaklarını ve kurtulmak için çarenin olup olmadığını düşünürlerken, Karlos ise Yargılamayın Dostlar isimli bir şarkı söylemektedir. İzleyiciler tarafından merak edilen bir diğer konu ise nevizadeleri nezarete kimin neden nasıl attığıdır. 

Fragmanda duyulanlara göre Kandemir, Ceyhun herşeyi biliyomuş meğer diyerek açıklama yapmaktadır. Ekibin ise ne yapacakları merak konusu olmaktadır. Acaba nevizadeler nezaretten kurtulabileckler mi. Tüm bu sorular 12 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 29. bölümde belli olacak. Biz sizler için Ulan İstanbul dizisi Karlos'un nezarette söylediği yargılamayın dostlar şarkını ve şarkının sözlerini yazımızın devamında paylaştık. 


Ulan İstanbul Karlos Yargılamayın Dostlar Şarkısı


                            



Karlos Yargılamayın Dostlar Şarkı Sözleri

Başrolünde bir tek o var
Aynı filmi izlediğim
Döktüğüm Gözyaşlarım var
Herkesten de gizlediğim

Yargılamayın Dostlar
Son Arzumdur onu görmek
Uslanmazmış deli gönül

ulan istanbul yeni bölüm fragmanı, ulan istanbul 29. bölüm fragmanı, ulan istanbul karlosun söylediği şarkı, karlos yeni şarkısı, yargılamayın dostlar karlos, karlosun nezarette söylediği şarkı
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com