Googlede Ara

BEDEL DİZİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - ATV BEDEL DİZİSİ


- Reklamlar -


ATV BEDEL DİZİSİ 
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Atv'nin dizi atağı devam ediyor. Yine bomba  gibi bir diziyi daha izleyici ile buluşturmaya hazırlanan Atv, yeni olan Bedel isimli dizisi ile merakla beklenmektedir. 

Bir çok başarılı diziye imza atan ATV 2015 yılında da yayınladığı diziler ile oldukça beğeni toplamayı başarmış ve bu başarısını devam ettirmektedir. 

Atv Bedel Dizi Oyuncuları arasında birbirinden başarılı oyuncular yer almaktadır. Bedel dizisi başrollerinde Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Gonca Sarıyıldız, Dilara Öztunç, Kerem Kupacı, Osman Alkaş ve Ayla Baki gibi isimler yer almaktadır. 

Yapımcılığını NTC Medyanın yaptığı Bedel dizisinin yönetmen koltuğunda ise Ulaş İnanç oturmaktadır. 

Atv'nin yeni dizisi olan Bedel dizi konusu genel olarak, aşk intikam nefret hırs içermektedir, tabi tüm bunlarında bir bedeli olacaktır. İki kişinin bir kadını sevmesi ile başlayan ve aşkları için ölümüne mücadele verirken bu geçen zamanda ise geçmişin sırları da ortaya çıkmakta ve ikili arasındaki çekişme daha da şiddetlenmektedir.

Atv de başlayacak olan Bedel dizisi hakkındaki tüm bilgileri sizlere aktarmaya devam etmekteyiz. Yazımızın devamında atv bedel dizisi oyuncuları kimler, bedel dizi konusu nedir, gibi sorulan ve merak edilen soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Bedel Dizi Oyuncuları Kimler
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Bedel Dizisi Begüm - Sedef Avcı

Bedel Dizisi Vedat - Necip Memili 
Bedel Dizisi Ali - Berk Erçer 
Bedel Dizisi Nazan - Gonca Sarıyıldız 
Bedel Dizisi Sami - Osman Alkaş 
Bedel Dizisi Naciye - Rozet Hubeş 
Bedel Dizisi Devrim Saltoğlu 
Bedel Dizisi Dilara Öztunç 
Bedel Dizisi Kerem Kupacı 
Bedel Dizisi Aysan Sümercan 
Bedel Dizisi Ayla Baki
Asu Maralman
Deniz Alan
Selma Kutluğ
Koray Gedik
Efe Erkekli



Bedel Dizi Konusu

Atv Bedel dizi konusu genel olarak şöyledir; Yakıcı, yok edici bir aşkın üç kahramanı olan Ali, Begüm ve Vedat'ın hikayesidir. Yıllar önce uğradığı haksızlıkların intikamını almaya yemin etmiş Ali'nin; yaşama duyduğu öfke ve hıncı kumar masalarından çıkaran, içindeki şeytana yenilip güzeller güzeli karısını kumarda öne süren Vedat'ın ve böylesi bir aşağılanmanın acısıyla, unutamadığı aşkı arasında kalan Begüm'ün çarpıcı öyküsü. 


Birbirlerine "kardeş" olmak yerine "düşman" olmayı tercih eden iki adamın bir kadının aşkı için yaptıkları songuncel.blogspot.com ölümüne mücadele, geçmişin karanlık sırlarının ortaya çıkmasına neden olacak, sadece kendilerinin değil, etraflarındaki herkesin hayatını derinden etkileyecektir.


bedel, bedel dizisi, bedel dizi oyuncuları, bedel dizi konusu, bedel dizisi karakterleri, bedel dizisi oyuncu kadrosu, bedel dizisinde kimler oynuyor, bedel oyuncuları, bedel oyuncu resimleri, bedel dizisindeki karakterler, bedel dizisi 1. bölüm, bedel tanıtım fragmanları, bedel dizisi 1. bölüm fragmanı, bedel dizisi ne zaman başlayacak, bedel dizisinde kim kimdir, bedel dizisi kim hangi rolde, bedel dizisi oyuncu isimleri, 

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com