Googlede Ara

ÇİFT GELEN SAATLERİN ANLAMLARI NELERDİR - HANGİ ÇİFT GELEN SAAT NE ANLAMA GELİR


- Reklamlar -


ÇİFT GELEN SAATLERİN ANLAMLARI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Aşk üzerine bu güne kadar doğru yada yanlış bir çok tanım yapılmıştır. Her konuyu farklı farklı yorumlayanlarda olmuştur. Bu güne kadar tabi ki biz, kim ne derse desin yapılan yorumları yada örnekleri kendi istediğimiz gibi, işimize nasıl geliyorsa inanmak istediğimiz gibi yorumlar ve kabul ederiz. 

Halk arasında çift saat gelme olayı olarak bilinen ve bu çift saat gelmesinin anlamlarını bile hepimiz kendimizce yorumlarız. Mesala saate baktığımızda 11:11 olarak gördüğümüzde hemen sevgilim beni düşünüyor diye tabir ederiz. 


Çoğunluğumuz her çift gelen saati biri beni veya sevgilim beni düşünüyor diye yorumlarız. Fakat gün içerisinde çift gelen saatlerin her birinin bir anlamı vardır. 01:01, 02:02, 03:03 gibi devam eder ve en son 00:00 da biter. Saatlerin çift gelmesi peki hangi sayıyı gördüğünüzde ne ifade etmektedir. Saatlerin çift gelme anlamları nelerdir, işte bu merak edilen soruların cevapları yazımızın devamındadır.


Yanlış bilinen veya merak edilen saatlerin çift gelmesi ve hangi çift gelen saati gördüğünüzde ne anlam ifade etmektedir gibi konuları sizler için derledik. Eğer sizinde eklemek istediğiniz ve belirtmek istediğimiz bir şeyler olursa yorum bölümünde paylaşabilirsiniz.

Çift Gelen Saatler Hangileri
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
01:01 > Seni Seviyor

02:02 > Senden Sevmiyor
03:03 > Sana Aşık Olabilir
04:04 > Seni Çok Seviyor olabilir
05:05 > Senden Nefret Ediyor olabilir
06:06 > Berbat bir gün
07:07 > Seni Sevmeye Çalışıyor
08:08 > Güzel Bir Gün
09:09 > Seni Üzecek
10:10 > Senden Ayrılmayı Düşünüyor
11:11 > Sana Süpriz Yapacak
12:12 > Seni Kalpten Seviyor
13:13 > Seni Kıskanıyor
14:14 > Sana Çıkma Teklifi Edecek
15:15 > Eski Sevgilini Göreceksin
16:16 > Seni Aldatıyor
17:17 > Onunla İlgili Düşündüklerin Gerçek
18:18 > Kesinlikle Seni Seviyor
19:19 > Seni Yemek İstiyor
20:20 > Seninle Evlenmeyi Düşünüyor
21:21 > Seni Düşünüyor
22:22 > Sana Kahve Ismarlayacak
23:23 > Sana Deli Gibi Aşık
00:00 > Şuanda Seni Rüyasında Görüyor


Çift Gelen Saatlerin Anlamları ve Açıklamaları

01:01 Seni Seviyor: Yüreğinde sana karşı çok şey var. Zamanını seni düşünmeden geçiremiyor. Eğer sende ona karşı boş değilsen, sevgini doya doya yaşamak için yüreğinden geçenleri karşındakine anlat. Emin ol bu sayede çok mutlu olacaksın. Sevgi paylaşılmadı sürece yok olmaya mahkumdur. İçinizde sakladığınız yani dışa vurmadığınız sevgiler sizleri mutlu etmek yerine mutsuz edecektir. Bu yüzden sevdiklerinize onları sevdiğinizi elinizden geldiğince söylemeye özen gösterin. Bu sayede kısa süre içerisinde mutluluğu yakalayabilirsiniz.


02:02 Senden Hoşlanıyor: Senden hoşlanmasına rağmen utangaç bir yapıda olmasından dolayı kalbinde olanları aktarmakta zorlanıyor. Sende aşk yaşamak niyetindeysen karşı tarafı cesaretlendirmek adına ona yakın olmaya çalışmalısın. Belkide hayatının aşkı budur. İleride ah vah dememek adına karşına çıkan bu kişiyi cesaretlendir ve doyasıya aşkın tadını çıkar. Bu saati yakaladıysan mutlu olmak seninde hakkın.

03:03 Sana Aşık Olmaya Başlıyor: İlk başlarda sana karşı bir şey hissetmediğini düşünse de bugünlerde sana karşı duyguları yüreğinin yanmasını sağlamış durumda. Çok yakın zaman içerisinde senden hoşlandığını dile getirecek gibi görünüyor. Eğer sende ona karşı kalbinde bir şeyler besliyorsan sana aşık olmasına izin ver. Yaşadağın aşkın bir ömür sürmesini dileriz. Aşık olmaya başlamış olman seni savunmaz hale getirecektir bu yüzden dikkatli olmada fayda var.

04:04 Seni Çok Seviyor: Sana karşı bitmek bilmeyen bir sevgisi var. Sen biraz tipsiz olmasından dolayı ondan uzak dursan da emin ol o kişiyle mutlu olabilirsin. Bu yüzden karşındaki kişiye daha fazla acı çektirmemek adına saat anlamları konusuna itimat et ve küçükte olsa bazı adımları at. Emin ol bir süre sonra sende onu çok sevmeye başlayacaksın. Sadece sabırlı olmalısın ve mutlu olmak adına elinden gelen çabayı göstermelisin.

05:05 Senden Nefret Ediyor: Uğraşların boşa emek harcamaktan başka bir şey değil. Çünkü kendisi hayatta en çok senden nefret etmektedir. Kendini daha fazla yıpratmak istemiyorsanız bu aşktan, bu sevdadan vazgeçmede fayda var. Ne olursa olsun ben kendimi sevdiririm diyorsanız aşkınıza devam edebilirsiniz ancak mutluluğa kavuşmak için büyük uğraş göstermeniz gerektiğini bilmenizi isteriz.

06:06 Kötü Bir Gün: Kötü bir gün geçirmeye hazır ol çünkü yakalayabileceğin en kötü çift saatlerden birisini yakaladın. Sana zarar verme ihtimali olan bazı durumlarla karşılaşabilirsin. Bu yüzden temkinli olmada fayda var.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
07:07 Seni Sevmeye Çalışıyor: Senin onu sevdiğini anladı ancak kendisi sana karşı bir şey hissetmediğinden dolayı seni sevmeye çalışmaktadır. Bu uğraşları boş çıkarmamak adına karşındaki kişiye daha dikkatli davranman da fayda var.

08:08 Güzel Bir Gün: Aşk, sevgi, para ve mutluluk açısından güzel bir gün geçireceksin. Yakalaması zor olan bu saati şans eseri yakaladıysan kesinlikle çok mutlu olacağına emin olabilirsin. Bu günün değerini bilmeni tavsiye ederiz.

09:09 Seni Üzecek: Birlikte olduğun kişinin bazı yaptığı şeyleri duyacaksın ve çok üzüleceksin. Duyduklarının seni yıpratmaması adına dirayetli olmaya çalış ve hiçbir şeyin seni üzmesine izin verme. Emin ol mutluluk seni er ya da geç bulacaktır.

10:10 Senden Ayrılmayı Düşünüyor: İlişkinizde düzgün gitmeyen bir şeyler var ve bu yüzden sevgilin senden ayrılmayı düşünüyor. Eğer ileride her şeyin daha güzel olacağına inanıyorsan sevgilini daha fazla mutlu etmek için çaba harcamanda fayda var. Uğraşların sonucunda bu buhranlı dönemi kısa süre içerisinde atlatacağına eminiz.

11:11 Sana Sürpriz Yapacak: Seni o kadar çok seviyor ki mutlu olman adına sana bir sürpriz yapmayı düşünüyor. Mutlu olman onu çok mutlu edeceğinden dolayı yapılan sürprizlere olumsuz tepki vermemeni tavsiye ederiz. Çünkü olumsuz tepki karşındaki kişinin aşırı derecede üzülmesine neden olabilir.

12:12 Seni Kalpten Seviyor: Yakalayabileceğin en güzel çift saatlerden birisini yakaladığına emin olabilirsin. Dünyada eşi benzeri olmayan bir şekilde seviliyorsun. Bu sevginin değerini bil ve tüm hayatın boyunca doyasıya sevilmenin tadını çıkar.

13:13 Seni Kıskanıyor: Seni aşırı derecede kıskanıyor olması ilişkinizin zarar görmesine neden olabilir. Bu durum seninde canını sıkmaya başladıysa en kısa zaman içerisinde kendisiyle konuşup durumu anlatmanda fayda var. Aksi takdirde kısa zaman içerisinde kavgalar başlayacak ve birlikteliğiniz bitme noktasına gelecek.

14:14 Sana Çıkma Teklif Edecek: Seninde ona karşı boş olmadığını anladı ve çıkma teklifi etmeye karar verdi. Bu çift saati yakaladıysan çok kısa zaman içerisinde çıkma teklifi alacaksın. songuncel.blogspot.com Fazla naz aşık usandırdığından dolayı aşırı derecede naz yapıp karşındakini soğutmamanı tavsiye ederiz.

15:15 Eski Sevgilini Göreceksin: Bugün eski sevgilinle karşılaşabilirsin. Kafanın karışmaması adına temkinli olmada fayda var. Eski sevgilini görmen biraz kafanı karıştırabilir ancak seni daha güzel şeylerin beklediğini unutma ve geçmişi bir kenara bırak.

16:16 Seni Aldatıyor: İlişkinizde olumsuz giden bir şeyler var. Senin gönül vermiş olduğun kişi artık başkalarının gönül vermeye başlamış durumda. Bu saati yakaladıysan ve şu anda saat anlamı hakkında bilgi alıyorsan sevgilini takip etmeni tavsiye ederiz.

17:17 Onunla İlgili Düşündüklerin Gerçekleşecek: Bazı kurduğun hayallerin gerçek olma vakti geldi de geçiyor. Mutlu olmak adına sevgilin üzerinde kurduğun hayaller gerçekleşecek ve bir ömür boyu mutlu olmaya devam edeceksiniz. Elinde olan sevginin değerini bilmelisin.

18:18 Seni % 100 Seviyor: İlk başlarda kararsızdı ancak zaman geçtikçe sensiz yapamayacağını anladı ve seni yüzde yüz sevdiğine karar verdi. Yakın zamanda seni yüzde yüz sevdiğini dile getirmeye hazırlandığından emin olabilirsin ancak bu durumun seni şımartmasına izin verme.

19:19 Seni Öpmek İstiyor: Birlikteliğinizin uzun zamandan beri devam ediyor olmasından dolayı seni öpmek istiyor. Eğer öpüşmek için erken olmadığını düşünüyorsan kendisine biraz yaklaş ve seni öpmesine izin ver. Seni öpmesi sevginizi daha da körükleyecektir.

20:20 Seninle Evlenmeyi Düşünüyor: İlişkinizin üzerinden bir hayli zaman geçmiş olmasından dolayı evlenme vakti gelmiş durumda. Seninde evlenmeyi istediğin gibi kendisi de evlenmeyi istemektedir. Yakın zamanda büyük bir sürpriz ile evlenme teklifi alacaksın. Şimdiden sizlere bir ömür mutluluk dileriz.

21:21 Seni Düşünüyor: Zamanı seni düşmeden geçmiyor. Kendisine sensizlik sorulduğu zaman sensiz bir ömrün anlamsız olduğunu dile getirmektedir. Ruh eşini bulduğuna ve ömür boyu sevileceğine emin olabilirsin.

22:22 Sana Kahve Ismarlayacak: Sıkıcı bir gün geçirdiğini anlayacak ve seni rahatlatmak adına bir kahve ısmarlamak istediğini dile getirecek. Keyifli bir gün geçirmek adına kahve içme teklifini kabul etmeni tavsiye ederiz.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
23:23 Sana Deli Gibi Aşık: Hani atalarımız dermiş ya seni deli gibi seviyorum diye. İşte tam bu cümlede anlatıldığı gibi seni deli gibi seviyor. İmrenilecek kadar çok sevildiğini bilmeni isteriz. Seni deli gibi seven birisini bulmuşken bunu doya doya yaşamanda fayda var.

00:00 Şuanda Seni Rüyasında Görüyor: Saatin geç olmasından dolayı uyudu ve rüya görmeye başladı. Tüm gününü seni düşünerek geçiren bu kişinin benliğine o kadar işlemişsin ki rüyasında da seni görmeye devam ediyor. Sabah uyandığınızda seni rüyasında gördüğünü dile getirecektir.

Sizce Bu Anlamlar Doğru mudur?
Size En Çok Hangi Sat Çift Geliyor?
Eklemek İstediklerinizi YORUM Bölümünden Paylaşabilirsiniz.


saatlerin anlamları, çift gelen saatler, çift gelen saatlerin anlamları neler, çift saat gelmesi ne demek oluyor, çift saat denk gelmesi iyi mi kötü, 12:12 çift saatin gelmesinin anlamı, saatinin anlamı nedir, saatler ve çift gelme anlamları, hangi çift gelen saat hangi anlama gelmektedir, aşkın saat tahmini ne anlama geliyor, aşkın tarifi, saatler çift gelince yapılan yorumlar neler, 04:04 saatinin çift gelmesi ne demektir, 

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com