Googlede Ara

PARAMPARÇA KERİMAN (NURSEL KÖSE) KİMDİR - NURSEL KÖSE KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -
PARAMPARÇA KERİMAN KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv de yayınlanan başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı, sevilen dizi paramparça her hafta en çok izlenen diziler arasına girmeyi başarmaktadır. 

Daha önceki yazılarımızda Paramparça dizi oyuncuları ve oyuncuların biyografilerini paylaşmıştık. Kısa zamanda sevilen ve geniş hayan kitlesine sahip olan Paramparça dizisi izleyici tarafından beğenilerek izlenmektedir. 

Paramparça dizi oyuncuları arasında Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar, Alina Boz ve Cemal Hünal gibi isimler yer almaktadır. Paramparça dizisi konusu ve oyuncuları ile oldukça beğenilmiştir. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan Keriman karakterini canlandıran Nursel Köse dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir.

Paramparça dizisinde Keriman karakteri Gülseren'in görümcesidir. Gülseren ile aynı evde yaşamaktadırlar. Gülseren ile aynı evde oturmakta fakat Gülseren'in bu evde kalma hakkı olmadığını söyleyerek huzursuz etmektedir. Kardeşinin Gülseren'e gönderdiği paraları da gizlice biriktirmektedir.

Sizlere bu yazımızda paramparça dizisinde Keriman karakterini canlandıran Nursel Köse hakkında bilgileri paylaşacağız. Paramparça dizisi Keriman kimdir, 
Nursel Köse kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ile birlikte sizler için Nursel Köse biyografi bilgilerini derledik.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Keriman Karakteri Kimdir?

Nursel Köse Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Keriman karakterini canlandıran Nursel Köse, 01 Ocak 1970 yılında Malatya da doğmuştur. Özel öğrenci olarak Almanya'ya giden Nursel Köse, Köln Üniversitesinde mimarlık okudu. Daha öğrencilik yıllarında tiyatroya başlayan oyuncu birçok tiyatro oyununda rol aldı. 

Yönetmen, oyuncu ve komedyen olarak çeşitli off tiyatrolarını kurdu, oyun koydu ve oynadı. Ayrıca birçok gençlik, çocuk ve Almanya'da kadın tiyatro projelerinde yönetimi devraldı. Nursel Köse 1992 yılında "Yerkozmetikçileri" -Die Bodenkosmetikerinnen-Almanya'da ki ilk yabancı kadın kabare gurubunu kurdu. 

Bu grupta, yönetmen, oyuncu ve söz yazarı olarak çalıştı. 1992-2007 yıllarında kadar tüm Almanya'ya ve Almanca konuşulan ülkelere turneler yaptı. 2009 sezonunda SAKM/İstanbul da "Bahçemdeki Ayı" adlı oyunda baş rol oynadı. 
Beyaz perdede ilk kez Hark Bohm'un bilinen filmi Yasemin de göründü. 2003 yılında Buket Alakuş'un ödüllü film Anam ile uluslararası üne sahip öncü bir rol oynadı. Daha sonra Savannah, Kebab Connection ve Başka bir lig sinema filmlerinde rol aldı. Almanya'da "Aile Avukat", "Yeni Başlayanlar İçin Türkçe", "Bölge 40", "Soko Köln". Serilerinde bazen Arap, bazen iranlı, bazen İtalyan kadın olarak rol aldı, 

2007 yılında Yaşamın Kıyısında Fatih Akın'ın filminde rol aldı ve film 60 Cannes Film Festivali " 44 Antalya Uluslararası Film Festivali " yarışmalarında çeşitli ödüller kazandı. Ayrıca film 2007 yılında Alman Filmi olarak Oscar‘a aday oldu. Nursel Köse “Yaşamın Kıyısında” filmindeki " Yeter karakteri için 44.Antalya Film Festivali, Ankara Uluslararası Film Festivali ve "1. Yesilçam Film Ödülleri" Yardımcı Dalda En İyi Kadın Oyuncu Ödüllerini aldı. 

2012 yönetmen Züli Aladag, in "300 Worte Deutsch" adli sinem filminde, 2013 yönetmen Kutlug Ataman "KUZU" adli sinema filminde ve und yönetmen Erhan Güleryüz ile " KAFKAS" sinema filmlerinde oynadi. Nursel Köse 2013 yilinda " ENKAZ" adli kisa filmi yazdi ve yönetti. Bu yil "Die Ameisenfrau" adli kendi radyo tiyatrosundan uyarladiği ilk uzun metraj film "Karinca Kadin" icin ilk senaryosunu yazıyor. 

Nursel Köse Resimleri



paramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları, paramparça dizi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi keriman, paramparça dizisi keriman kimdir, paramparça keriman karakteri kimdir, paramparça dizisindeki keriman kim, paramparça dizisi keriman gerçek adı, paramparça dizisi kerimanın gerçek ismi, paramparça dizisi keriman resimleri, paramparça keriman kaç yaşında, paramparça dizisi kerimanın boyu kilosu kaç, nursel köse, nursel köse kimdir, nursel köse kaç yaşında, nursel köse resimleri, nursel köse boyu kilosu kaç, nursel köse biyografi, nursel köse hakkında bilgi, nursel köse kim, nursel köse paramparça dizisi, nursel köse görselleri, nursel köse paramparça dizisinde hangi karakteri canlandırıyor, nursel köse dizideki ismi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com