Googlede Ara

PARAMPARÇA DERYA (ELVİN AYDOĞDU) KİMDİR - ELVİN AYDOĞDU KİMDİR KAÇ YAŞINDA BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


- Reklamlar -


PARAMPARÇA DERYA KARAKTERİ...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Star Tv de yayınlanan başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın rol aldığı, sevilen dizi paramparça her hafta en çok izlenen diziler arasına girmeyi başarmaktadır. 

Daha önceki yazılarımızda Paramparça dizi oyuncuları ve oyuncuların biyografilerini paylaşmıştık. Kısa zamanda sevilen ve geniş hayan kitlesine sahip olan Paramparça dizisi izleyici tarafından beğenilerek izlenmektedir. 

Paramparça dizi oyuncuları arasında Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Burak Tozkoran, Nursel Köse, Leyla Tanlar, Alina Boz ve Cemal Hünal gibi isimler yer almaktadır. Paramparça dizisi konusu ve oyuncuları ile oldukça beğenilmiştir. Paramparça dizi oyuncuları arasında olan Derya karakterini canlandıran Elvin Aydoğdu dizi oyuncuları arasında en çok aranan isimlerdendir.

Paramparça dizisinde Derya karakteri Gülseren'in en yakın arkadaşıdır ve Gülseren'e her türlü maddi ve manevi destek veren vefalı bir arkadaşıdır. Derya evli ve bir çocuğu vardır.

Sizlere bu yazımızda paramparça dizisinde Derya karakterini canlandıran Elvin Aydoğdu hakkında bilgileri paylaşacağız. Paramparça dizisi Derya kimdir, 
Elvin Aydoğdu kimdir kaç yaşındadır gibi soruların sorulması ile birlikte sizler için Elvin Aydoğdu biyografi bilgilerini derledik.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Derya Karakteri Kimdir?

Elvin Aydoğdu Kimdir
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Derya karakterini canlandıran Elvin Aydoğdu, 29 Haziran 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Bazı dizi projelerinde başarıyla rol almış olan Elvin Aydoğdu, günümüz yılına (2015) göre 36 yaşında olan ünlüler arasında yer almaktadır. 

İstanbul da doğup büyüyen güzel oyuncu Elvin Aydoğdu ilkokul ve lise eğitimlerini tamamladıktan sonra Üniversite eğitimini de Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Başarılı oyuncu Elvin Aydoğdu daha sonra yüksek lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü'nü bitirerek tamamlamıştır. 

Bu güne kadar bir çok dizide rol alan Elvin Aydoğdu oyunculuk konusunda kendini geliştirmeyi hep sürdürmüştür. Rol aldığı her dizide beğenilen ve sevilen isimlerden olan Elvin Aydoğdu tüm bunların üstüne Amerika Birleşik Devletleri'nde New York William Esper Acting School okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. 

Devamlı kendini geliştirme gayreti içerisinde olan Elvin Aydoğdu Anthony Bova Workshop, Robert X. Modica Acting Studio, ve Beylerbeyi Müzik Okulu Opera/Şan Eğitimi de aldığı eğitimler arasındadır. 1,65 cm boyunda olan Elvin Aydoğdu saç rengi kumral, göz rengi ise yeşildir. Ayrıca beden numarası 36, ayak numarası ise 38 numaradır.

Dizi oyunculuğuna 2007 yılında Asi isimli dizi ile başlayan Elvin Aydoğdu daha sonraları ise Asi, karayılan, Parmaklıklar Ardında gibi başarılı dizilerde rol almıştır. Şimdilerde ise Paramparça adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

Elvin Aydoğdu Rol Aldığı Diziler

Paramparça (Star -2014)
Çıplak Gerçek (Star-2012)
Balkan Düğünü (Show Tv- 2009)
Parmaklıklar Ardında (Atv- 2008)
Karayılan (Atv- 2008)
Asi (Kanal D- 2007)


Elvin Aydoğdu Resimleri



paramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları, paramparça dizi konusu, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisi derya, paramparça dizisi derya kimdir, paramparça derya karakteri kimdir, paramparça dizisindeki derya kim, paramparça dizisi derya gerçek adı, paramparça dizisi deryanın gerçek ismi, paramparça dizisi derya resimleri, paramparça derya kaç yaşında, paramparça dizisi deryanın boyu kilosu kaç, elvin aydoğdu, elvin aydoğdu kimdir, elvin aydoğdu kaç yaşında, elvin aydoğdu resimleri, elvin aydoğdu boyu kilosu kaç, elvin aydoğdu biyografi, elvin aydoğdu hakkında bilgi, elvin aydoğdu kim, elvin aydoğdu paramparça dizisi, elvin aydoğdu görselleri, elvin aydoğdu paramparça dizisinde hangi karakteri canlandırıyor, elvin aydoğdu dizideki ismi, bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , ,

1 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com