Googlede Ara

7 NİSAN GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI - GÖNÜLLÜLER 7 NİSAN SMS SIRALAMASI


- Reklamlar -
survivor 7 nisan sms sonuçları, 7 nisan survivor gönüllüler sms sonuçları, gönüllüler 7 nisan oylama sonuçları, 7 nisan salı sms oylamasi, gönüllüler sms siralamasi, 7 nisan survivor all star oylama sonuçları, acunn.com sms sonuclari, acunn.com gönüllüler oylama sonuçları

7 NİSAN SMS SONUÇLARI

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star bu hafta da yine eleme gecesi ile ekranlarda olacak. Bilindiği gibi her hafta ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynanan Pazar günleri dokunulmazlığı kaybeden takım ada konseyine giderek bir yarışmacı ismi yazarak elenmesini istemektedirler. 

Survivor all star adasından en son giden yarışmacı Almeda olmuştu. Bu haftaki eleme dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı arasında yapılacak.

7 Nisan Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Sahra ismi çıktı ve ilk aday belli oldu.

Ada konseyinde belirlenen isimin yanı sıra bir de Gönüllüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise Sahra'nın karşısına bir isim daha söyleyecek eleme bu 2 isim arasında olacak. Elenmek üzere seçilen iki isim arasında en az sms oyunu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında Gönüllülerden en çok sms alan kişiin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.


7 NİSAN SURVİVOR TANER ELENDİ

7 Nisan Salı Gönüllüler SMS Sonuçları

7 Nisan Gönüllüler SMS Sonuçları
  1. HASAN
  2. TURABİ
  3. BEGÜM
  4. ÖZLEM
  5. HİLMİCEM
  6. SAHRA
  7. NADYA
  8. TANER
  9. BOZOK

Pazar akşamı Gönüllüler ada konseyinde yazdıkları isimler sonucunda ismi en çok çıkan kişi Sahra oldu. Gönüllüler takımından elenmek üzere ilk aday Sahra oldu. Salı akşamı ise SMS oylaması sonucunda birinci çıkan kişi bir isim daha söyleyecek ve eleme bu 2 kişi arasında olacaktır.
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com