Googlede Ara

7 NİSAN SURVİVOR KİM ELENDİ - SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDEN KİM ELENDİ 7 NİSAN


- Reklamlar -
SURVİVOR GÖNÜLLÜLERDEN KİM ELENDİ
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Her hafta ilgi ile izlenen sevilen yarışma Survivor All Star yarısması bu haftada yine dopdolu ve heyecan dolu bölümlerle ekrana gelmeye devam ediyor . Salı günleri eleme günü olan survivor all star da bugün bir kişi daha adaya veda edecek. Bu haftanın elemesi ile ilgili detaylar yazımızda.

Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı bu hafta yaptığı ada konseyinde elemek için isim yazdıklarında, en çok ismi yazılan kişi Sahra oldu ve Sahra survivor all star 7. Haftada elenmek için seçilen ilk isim oldu. Ayrıca pazar akşamı gönüllüler takımı arasında sms oylaması da yapıldı. Sms oylamasında birinci çıkan isim Sahra'nin karşısına bi isim seçecek ve eleme bu iki kişi arasında alınan sms sonuçlarına göre daha az oy alan isim elenecek.

Bu hafta survivordan elenecek 6. Kişi seçilecek ve adaya veda edecekken, izleyiciler tarafından ise survivordan elenen kişinin kim olduğunun yanı sıra, gönüllüler takımı arasında yapılan halk oylaması olan sms sonuçlarını merak etmektedirler. Yazımızın devamında 7 Nisan Survivor All Star gönüllüler takımı sms sonuçlarını ve sıralamasını bulabilirsiniz.


7 NİSAN SURVİVOR ALL STAR TANER ELENDİ


7 Nisan Gönüllüler SMS Sıralaması
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
  1. HASAN
  2. TURABİ
  3. BEGÜM
  4. ÖZLEM
  5. HİLMİCEM
  6. SAHRA
  7. NADYA
  8. TANER
  9. BOZOK

Survivor All Star eleme günlerinde yaşananları ve her hafta yapılan sms oylaması sonuçlarını ve sıralamayı yarışma sırasında açıklandığı andaacunn.com sitesiyle eş zamanlı olarak burada bulabilirsiniz. Yarışmanın bu hafta elenen ismi ile ilgili düşüncelerinizi ve tahminlerinizi paylasabilirsiniz.

Survivir oylama sonucu, survivor all star sms sonuçları, survivor 7 nisan sms sonuçları, bu hafta gonullulerden kim birinci oldu, gönüllüler sms sonuclari, 7 nisan salı sms sonuçları, survivor kim elendi, dün akşam survivor kim elendi, bu hafta kim elendi, sahra elendi mi,
- Reklamlar -


Kategori: , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com