Googlede Ara

17 MAYIS SURVİVOR ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI - SURVİVOR ADA KONSEYİ 17 MAYIS


- Reklamlar -
17 MAYIS ADA KONSEYİNDE KİMİN İSMİ ÇIKTI

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star bu hafta da yine eleme gecesi ile ekranlarda olacak. Bilindiği gibi her hafta ödül oyunu ve dokunulmazlık oyunu oynanan Pazar günleri dokunulmazlığı kaybeden taklım ada konseyine giderek bir yarışmacı ismi yazarak elenmesini istemektedirler. 

Survivor all star adasından en son giden yarışmacı Nadya olmuştu. 17 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Hasan ve Bozok ismi çıktı ve ilk aday oldular.

Ada konseyinde belirlenen isimin yanı sıra bir de Gönüllüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise Hasan ile Bozok'un karşısına bir isim daha söyleyecek eleme bu isimler arasında olacak. Elenmek üzere seçilen iki isim arasında en az sms oyunu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında Gönüllülerden en çok sms alan kişinin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

17 Mayıs Ada Konseyinde Kimin İsmi Yazıldı?

17 Mayıs Ada Konseyinde HASAN ve BOZOK Adı Yazıldı

17 Mayıs Survivor SMS Sıralaması

Pazar akşamı Gönüllüler ada konseyinde yazdıkları isimler sonucunda ismi en çok çıkan kişi Bozok ve Hasan oldu. Gönüllüler takımından elenmek üzere ilk adaylar belli oldu. Çarşamba akşamı ise SMS oylaması sonucunda birinci çıkan kişi ve bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi de bir isim daha söyleyecek ve eleme bu kişiler arasında olacaktır.

survivor ada konseyinde kimin ismi yazıldı, ada konseyinde kimin ismi çıktı, gönüllüler ünlüler ada konseyi sonucu, survivor ada konseyi, ada konseyinde en çok kimin ismi çıktı, konseyde kimin ismi söylendi, 17 mayıs ada konseyi sonucu, ada konseyi çıkan isim kim oldu
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com