Googlede Ara

20 MAYIS GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI - ACUNN.COM GÖNÜLLÜLER 20 MAYIS SMS SIRALAMASI


- Reklamlar -

20 MAYIS SMS SONUÇLARI

Bu haftanında sonuna gelinen ve eleme gecesi gelen Survivor All Star da bu akşam yine 1 yarışmacı adaya veda edecektir.

Bilindiği gibi dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler takımı olmuştu.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Survivor all star adasından en son giden yarışmacı Gönüllüler takımında Nadya olmuştu. Bu haftaki eleme, dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı arasında yapılacak.

17 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Hasan ve Bozok ismi çıktı ve ilk adaylar belli oldu.

Ada konseyinde belirlenen isimlerin yanı sıra bir de gönüllüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise bu isimlerin karşısına bir isim daha söyleyecek, birde kişisel dokunulşmazlığı kazanan Hilmicem de bir isim söyeleyecek ve eleme bu isimler arasında olacak. Elenmek üzere seçilen isimler arasında en az sms oyunu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında Gönüllülerden en çok sms alan kişinin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.


20 MAYIS SURVİVOR SAHRA ELENDİ

20 Mayıs Çarşamba Gönüllüler SMS Sonuçları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

1- Hasan
2- Turabi
3- Begüm
4- Bozok
5- Sahra
6- Hilmicem

Pazar akşamı Gönüllüler ada konseyinde yazdıkları isimler sonucunda ismi en çok çıkan kişi Bozok ve Hasan oldu. Gönüllüler takımından elenmek üzere ilk aday bu isimler olurken, Çarşamba akşamı ise SMS oylaması sonucunda birinci çıkan kişi bir isim ve Hilmicem de bir isim daha söyleyecek ve eleme bu  kişi 4 arasında olacaktır.


survivor 20 mayıs sms sonuçları, 20 mayıs survivor gönüllüler sms sonuçları, gönüllüler 20 mayıs oylama sonuçları, 20 mayıs çarşamba sms oylamasi, gönüllüler sms siralamasi, 20 mayıs survivor all star oylama sonuçları, acunn.com sms sonuclari, acunn.com gönüllüler oylama sonuçları, sörvayvır, sorvivor, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com