Googlede Ara

KARA SEVDA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER KONUSU NEDİR - STAR TV KARA SEVDA DİZİSİ


- Reklamlar -





Kara Sevda  dizisinin oyuncuları, Kara Sevda dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanacak Kara Sevda dizisiyle ilgili diğer tüm bilgiler bu sayfada….

Star tv yaz dönemi dizilerinin yanı sıra yaz sonunda da dizi atağına devam ediyor.

Eylül ayında Kara Sevda, Ekim ayında ise Kösem Sultan dizisini seyirci ile buluşturmaya hazırlanıyor. Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaşacağı Kara Sevda dizisinden ilk tanıtım yayınlandı.

Senaryosunu Anıl Eke ve Özlem Yılmaz’ın kaleme aldığı Ay Yapım imzalı dizi Eylül’de star TV’de
Büyük bir merakla beklenen dizinin detayları ise söyle ;

Dizimizin başrol oyuncusu olan Burak Özçivit dizide bir mühendis olarak karşımıza çıkacak.Kara Sevda dizisinin konusu maden ocakları hakkın da olacaktır.Türkiye’nin adeta kanayan yarası yaline gelen Maden ocakların da yapılan hataları ve işçilerin ne kadar zorlukta çalıştıklarını gösteren bir dizi olacağı sinyallerini veriyor.

Kara Sevda Oyuncuları kadrosu hakkında henüz taç açıklanan bir liste yok ancak baş rollerinde Burak Özçivit ve son olarak Fatih Harbiye dizisinde Neriman karakterine hayat veren Neslihan Atagül'ün yer alıyor.

Dizinin detaylı bilgilerini ilerleyen günlerde sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz.





 yeni başlayan diziler,Kara Sevda dizisi fragmanı,Kara Sevda dizisi oyuncuları,Kara Sevda dizisi de kimler oynuyor,Kara Sevda dizisi resimleri,star tv Kara Sevda dizisi,Kara Sevda  ne zaman başlıyor,Kara Sevda hangi tarihte başlıyor?,


- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com