Googlede Ara

KOCAMIN AİLESİ YONCA'NIN ÖLÜMÜNDE ÇALAN ŞARKI GİTME ÖLÜM GİBİ ZAMANSIZ SÖZLERİ


- Reklamlar -
YONCA'NIN ÖLÜMÜNDE ÇALAN ŞARKI...
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Fox TV'nin sevilen ve büyük beğeni ile izlenen dizileri arasında olan Kocamın Ailesi dizisi tüm heyecanı ve hızıyla devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyicinin karşısında olan Kocamın Ailesi dizisi, küçük büyük herkesin takip ettiği dizilerdendir.

Kocamın Ailesi dizi oyuncuları arasında Selen Seyven, Gölkan Alkan, Seray Kaya, Buse Arslan Yeşim Salkım, Melis Doğu, Genco Özak gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Kocamın Ailesi dizisi başrol oyuncusu olan Selen Seyven, yayınlanan son bölümde ölmesi ile herkesi hüzüne boğdu. Kocamın ailesi dizisinin güzel oyuncusu Selen Seyven girdiği ameliyatta hayatını kaybetmiştir. Hastane bahçesinde bekleyen sevdikleri mutlu haberi beklerken, Tarık'ın oraya gelmesi ile kötü haberi öğrenmiş oldular.

Tüm izleyenlere hüzün dolu anlar yaşatan kocamın ailesi yonca'nın ölüm sahnesi izleyenleri gözyaşlarına boğmuştur. Yonca'nın ölüm haberini öğrenen Tarık yürürken çalan şarkı ise, herkesin beğenisini kazanmıştır. Yoncanın ölme sahnesinde çalan Gitme Ölüm Gibi Zamansız şarkısı herkesi hüzünlendirmiştir. Yazımızın devamında yoncanın ölümünde çalan gitme ölüm gibi zamansız diye devam eden gidenlerin ardından isimli şarkının sözlerini ve şarkıyı bulabilirsiniz.

YENİ OYUNCU GÜNEŞ KARAKTERİ İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Kocamın Ailesi Yonca'nın Ölümünde Çalan Şarkı


Yonca Ölüm Sahnesi Gidenlerin Ardından Şarkısı ve Sözleri

Gidenlerin Ardından Şarkı Sözleri
Gitme ölüm gibi zamansız
Düşmek peşine artık imkansız
Ağlamak yine mi bana düşen
Gidenlerin ardından

Kaldım çocukluğum sende
Kırık oyuncağım yerde
Sığınacak gün bırakmadı 
yokluğun bende

Yok haberin yok
Yolun sonunda kaldım yandım gel diye
Dur diyenim yok
İçimde bir uçurum düştüm sen diye

Yorum: Hüseyin Çebişci
Söz Müzik: Gökhan Tümkaya

                                           

GİTME ÖLÜM GİBİ ZAMANSIZ ŞARKISI>>>


kocamın ailesi dizisi, kocamın ailesi dizi oyuncuları, kocamın ailesi yoncanın ölümünde çalan şarkı, kocamın ailesi dizisi yonca ölürken çalan şarkı, kocamın ailesi 13. bölümde çalan şarkı, kocamın ailesi son bölümde çalan gitme ölüm gibi çalan şarkı, kocamın ailesi yoncanın ölüm sahnesinde çalan şarkının sözleri, kocamın ailesi dizisi tarık bahçedeyken çalan şarkı, kocamın ailesinde çalan gidenlerin ardından şarkısı, kocamın ailesi yonca, yonca ölüm sahnesi kocamın ailesi, gidenlerin ardından şarkı sözleri, gitme ölüm gibi zamansız şarkısının sözleri kocamın ailesi dizisi,
- Reklamlar -


Kategori: , , , , , , , , ,

1 yorum:

  1. ben zaten yonca için izliyordum neden çıktı ki ya çok seviyorum yoncayı keşke ölmeseydi

    YanıtlaSil

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com