Googlede Ara

27 MAYIS ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI - ACUNN.COM ÜNLÜLER 27 MAYIS SMS SIRALAMASI


- Reklamlar -

27 MAYIS SMS SONUÇLARI

Bu haftanında sonuna gelinen ve eleme gecesi gelen Survivor All Star da bu akşam yine 1 yarışmacı adaya veda edecektir.

Bilindiği gibi dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler takımı olmuştu.
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir
Survivor all star adasından en son giden yarışmacı Gönüllüler takımında Sahra olmuştu. Bu haftaki eleme, dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı arasında yapılacak.

24 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyinde gitmesini istedikleri ismi yazdılar ve yazılan isimlerden en çok Hakan ve Berna ismi çıktı ve ilk adaylar belli oldu.

Ada konseyinde belirlenen isimlerin yanı sıra bir de Ünlüler takımında sms oylaması yapıldı ve sms oylaması sonucunda birinci olan kişi ise bu isimlerin karşısına bir isim daha söyleyecek, birde kişisel dokunulmazlığı kazanan Doğukan da bir isim söyeleyecek ve eleme bu isimler arasında olacak. Elenmek üzere seçilen isimler arasında en az sms oyunu alan kişi adaya veda edecek. Yazımızın devamında Ünlülerden en çok sms alan kişinin kim olduğu ve adaya kimin veda edeceği hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

27 MAYIS SURVİVOR BERNA ELENDİ

27 Mayıs Çarşamba Ünlüler SMS Sonuçları
bu yazı www.songuncel.blogspot.com'a aittir

1- Merve
2- Hakan
3- Serenay
4- Anıl
5- Berna
6- Doğukan

Çarşamba akşamı Ünlüler takımı SMS oylama sonuçlarının açıklanmasıyla sms de birinci olan isim Merve Aydın oldu. Haftanın birincisi olan Merve elenmek üzere Serenay ismini söyledi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Doğukan olduğu için Doğukan da Anıl ismini söyledi ve 4 kişi elemeye kaldı. 

Anıl, Serenay, Berna ve Hakan arasında en az oyu alan kişi Berna oldu ve elenen isim oldu.

survivor 27 mayıs sms sonuçları, 27 mayıs survivor ünlüler sms sonuçları, ünlüler 27 mayıs oylama sonuçları, 27 mayıs çarşamba sms oylamasi, ünlüler sms siralamasi, 27 mayıs survivor all star oylama sonuçları, acunn.com sms sonuclari, acunn.com gönüllüler oylama sonuçları, sörvayvır, sorvivor, 
- Reklamlar -


Kategori: , , , , ,

0 yorum

haberler4-blogspot-com yeni-sarkisozleri-blogspot-com